Vysavač Rowenta nebo Miele
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Vysavač Rowenta nebo Miele
Ahoj holky, tak tu sedím už dva večery nad vysavači a máme vybraný 2.
Chci sáčkový, výkonný a ne moc hlasitý. Máme veliký barák a bez vysavače to nejde
během těch 7 let co tu bydlíme jsme měli 2 vysavače - první byl sencor ale po 4 letech odešel do věčných lovišť - nebyl špatný a druhý teď máme DAEWOO 1600 - to je vám zmetek ukřičenej až z něj bolí uši - proto nám ho asi tchýně darovala a koupila si nový
jakmile je půl pytlíku plný už nesaje a řve ještě víc
manžel už je z něj na prášky, malej křičí ať to vypnu že ho bolí ouška - takže si ho nechám max.na úklid auta a chceme koupit nový.
Mám vybraný Miele C1 Classic a Rowenta RO5777 ale nevím který - Miele je značka co se týče zpracování a délky šňůry paráda asi i vydrží, nevím jak je to s hlučností
a Rowenta zase není skoro slyšet
ale podle recenzí má zase malé mouchy ve zpracování, kratší šňůru nemáte někdo zkušenosti s těmito vysavači??? jaký by jste si vybraly - děkuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Máme Miele C2 a je skvělý, šňůra je fakt dlouhá, takže se nemusí přendavat zásuvky a hlučnost také dobrý, stačí si to nastavit, aby šel potichu a stejně saje dost dobře.
za sebe určitě doporučuji!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Také doporučuju Miele, typ nevím, ale je z té reklamy, jak vysál i pejska
Mám ho 5 let a je furt jak nový, hlučnost ok a vysaje fakt vše ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Máme Miele, nějaký ten úplně základní typ, před lety vyhrál dokonce v D-testu a jsme moc spokojení. Dokonce i sousedé se nás při vysávání před bytem ptali, co máme za vysavač, že je tak krásně tichý:-)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mame novy Miele Allergy a je super a v porovnani s nasim starsim Elektroluxem mnohem tissi. Vysavam s nim, ikdyz deti spi. Vedlejsi mistnosti teda, ne tam, kde spi. ![]()
Miele ma i jeden typ, myslim Silence, ten je nejtissi ze vsech.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mame Miele S8 a jsem naprosto spokojena. Predtim jsme meli Sencor, to byla katastrofa. Hlucny mi prijde, az kdyz vysavam na nejvyssi vykon.Ma i spoustu sikovnych nastavcu, parketovou hubici(mame plovoucky).Nevim, jaky je ten typ, co jsi vybrala, ale sla bych do Miele ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My máme Rowentu Silence Force a je super - je výkonný, tichý a zatím bezporuchový ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit