Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
JA jsem pouzivala Janette- od teho me nebyli vubec menses (moc zatlacil funkce vajecniku)< pak aso 5 mesicu pouzivam Yadine.. Ted jsem skoncila, a uz nemam 44 dni zadny projev ((((.. (mam asi policistozni sindrom)..
Já měla po porodu nějakou pro kojící, tu jsme na konci kojení vyměnili za jinou a hned po vysazení se dostavilo krvácení z vynechání a hned ten měsíc jsem pobdruhé otěhotněla
Hezký den všem. Mám dotaz, jsem 20 měsíců po porodu. Nekojila jsem, po šestinedělí jsem dostala nízkohormonalni antikoncepci MyWy po které jsem téměř půl roku v kuse od porodu krvacela. Dr mi tedy po půl roce nasadil antikoncepci pro kojící Xynii a bylo po problému, vůbec jsem nekrvacela.. asi před měsícem se Xyniie přestala dovážet do ČR měli nějaké problémy, tak mi ji lekarnice po poradě s dr vyměnila za Daisenette (totožné složení). Teď jsem antikoncepci vysadila s tím že se chceme pokusit o další miminko, ale mám strach že jakmile se menstruace dostaví, že to zase bude x týdnu nebo měsíců v kuse
Máte někdo podobnou zkušenost? A kdy se Vám popřípadě po vysazení antikoncepce dostavila MS? Děkuji za odpovědi a přeji hezký zbytek dne