Vysazení antikoncepce a nic

58
27.11.24 23:18

Vysazení antikoncepce a nic

Dobrý večer, jak jste to měly po vysazení antikoncepce? Beru ji cca 15 let, s pár přestávkami, děti nemám… Ale dříve, když jsem HA vysadila, byla znát změna dá se říct hned. Jiné chutě co se týká jídla, kávu jsem mohla pít i po litrech, měla jsem okamžitě větší chuť na sex, citlivější prsa.. Teď? Vysadila jsem před třemi týdny a nic, vůbec nic, žádná změna.. musela jsem vysadit, aby Dr. mohla vzít krev za pár měsíců a udělat hormonální profil. Měla jste to některá taky tak? Že prostě žádná změna? Vůbec nic? Hormony nefungují jak mají nebo proč se nic neděje? Na jednu stranu je to asi fajn, že neprožívam horskou dráhu, ale na druhou stranu mě to docela děsí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14708
27.11.24 23:44

U me zadna HA nemela vliv na chute, vune, citlivost bradavek, libido (ani hmotnost, pouze zlepsila plet). Brala jsi porad stejnou znacku? A ted jsi tedy v “nenormalnim stavu”, co se tyka vyse zminenych zalezitosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22463
28.11.24 05:47

Ja, kdyz vysadila, protoze jsem chtela otehotnet, tak jedina zmena byla, ze naskocil cyklus. Nic dalsiho jsem nepocitovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9285
28.11.24 06:07

Mně nebylo nikdy nic :nevim: vůbec by mě nenapadlo to řešit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
427
28.11.24 06:27

Brala jsem antikoncepci 15 let v kuse, jedine, co jsem pocitovala, byla ovulace, ale vubec nic z toho, co popisujes. Pak jsem teda na prvni pokus otehotnela…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22881
28.11.24 06:44

Já tedy nikdy žádnou změnu nepocítila..brala jsem HA 15-19 cca 20-23 a teď po dětech beru asi 5 let co jsem přestala kojit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
288
28.11.24 07:39

Ahoj. Já brala antinu 10 let a absolutně žádný změny… vůbec.., pak jsem sice otěhotněla, ale hned po 6ti neděli ji beru zase zpět.. žádný zmeny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zuzanka320
28.11.24 08:41

Po vysazeni jsem na sobě nepociťovala žádné změny.. aj cyklus jsem měla pravidelný +- 1-2 dny.

Brala jsi stále stejnou?

• Citovat
  • Upravit
58
28.11.24 09:45

@Janča6 měnila jsem značku, ale to už je hodně dlouho.. ovlivnilo to chutě na sex, že téměř žádné nebyly, čekala jsem že po vysazení to vypukne a ono se nic neděje. Ale jakože vůbec nic.. dost mě to děsí celé
@zuzanka320 jediný co možná pociťuji, je začínající akné na obličeji.

Koukám, že u žádné z vás nebyly změny 8o 8o 8o… Já dříve při vysazení antikoncepce okamžitě, všecko jinak… Teď vůbec nic, tak si říkám, jestli ty hormony vůbec nějak fungují :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22463
28.11.24 11:03
@Kvet1ka píše: Více

To je jako, kdyz jsi tehotna. Nekomu cele tehotenstvi nic neni a krome rostouciho bricha nic nezaznama. Nekdo zvraci cele tehotenstvi, nekdo 3 mecice. Nekoho trapi zvlastni chute a nekoho ne. Nekomu vadi pachy, jinemu ne. Proste kazde telo reaguje jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
28.11.24 11:07

Vysadila jsem po více než 15 letech a vůbec žádný změny jsem nezaznamenala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14708
28.11.24 11:48
@Kvet1ka píše: Více

Nam se hlavne nic nezmenilo ani nasazenim HA (az na zlepseni pleti).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí