Vysazení antikoncepce v půlce platíčka

Anonymní
15.9.20 16:19

vysazení antikoncepce v půlce platíčka

Dobrý den, mám takovou otázku..

24.8. jsem dostala menstruaci a začala užívat antikoncepci Maitalon. Menstruace skončila 29.8 a já pilulky vysadila 6.9, jelikož mi po nich nebylo nejlépe. 11.9 přišla další menstruace, tudíž o 14 dnů dřive a krvácím už 5tý den. Třetí den krvácení to přítel nevydržel a ejakuloval do mě 2× i přes krvácení.. neviděli jsme se 14 dnů, proto sex přes to.. Je možné otěhotnění? Nebo se nemám obávat? Děkuji moc. :mavam: :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6499
15.9.20 16:29

Rozházela jsem si cyklus a měla jsem nechráněný sex, můžu být těhotná? Co myslíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.9.20 16:29

Vysazovat v pulce je pekna blbost, akorat sis v tom udelala bordel, ptala bych se na gynde a ne tady

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.9.20 16:39

Zavolám si tam.. i tak, děkuji za odpověď

• Citovat
  • Upravit
4465
15.9.20 17:01

Ano, můžeš byt těhotná. Nemusela jsi mít dostatečně vysokou hladinu hormonů v těle a důsledkem vysazení mohla být ovulace. I korektním braním prášků končí ochrana poslední pilulkou, takže jsi chráněná nebyla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.9.20 17:06

@SussieS děkuji moc za odpověď.. : :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.9.20 17:49

Myslím, že si měla ještě vydržet brát ha. Trvá delší dobu než se dá vše nějak do pořádku. Mě bylo zle od žaludku celé první platíčko a pak se to srovnalo…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.9.20 18:00

Chtěla jsem, ale vážně se to nedalo.. svědělo mě celé tělo, dělali se mi malé bradavičky na dlaních a bylo mi každý den zle, proto jsem je přestala brát. Gynekologii mám u nás v psychiatrické nemocnici, kde je momentálně karanténa a můj gynekolog je starší a nevypisuje recepty přes sms, proto jsem tam nebyla pro jiné léky. Akorát mě zajímalo, zda se to vyplavilo s menstruací nebo je možnost, že něco zůstalo, v těhle věcech se nevyznám, proto jsem si přisla pro radu sem.

• Citovat
  • Upravit
17.11.21 16:19

Vysazení HA v půlce

Ahoj, vysadila jdem HA v půlce, protože jsme se chtěli pokusit o miminko až teď 3 měsíce po vysazeni jsem zjistila že se musí dobrat platíčko. Jak moc je to problém? Protože už je to 2 cyklus od takhle blbého vysazeni a stále nic :( děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí