Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Rozházela jsem si cyklus a měla jsem nechráněný sex, můžu být těhotná? Co myslíš?
Vysazovat v pulce je pekna blbost, akorat sis v tom udelala bordel, ptala bych se na gynde a ne tady
Ano, můžeš byt těhotná. Nemusela jsi mít dostatečně vysokou hladinu hormonů v těle a důsledkem vysazení mohla být ovulace. I korektním braním prášků končí ochrana poslední pilulkou, takže jsi chráněná nebyla
Myslím, že si měla ještě vydržet brát ha. Trvá delší dobu než se dá vše nějak do pořádku. Mě bylo zle od žaludku celé první platíčko a pak se to srovnalo…
Chtěla jsem, ale vážně se to nedalo.. svědělo mě celé tělo, dělali se mi malé bradavičky na dlaních a bylo mi každý den zle, proto jsem je přestala brát. Gynekologii mám u nás v psychiatrické nemocnici, kde je momentálně karanténa a můj gynekolog je starší a nevypisuje recepty přes sms, proto jsem tam nebyla pro jiné léky. Akorát mě zajímalo, zda se to vyplavilo s menstruací nebo je možnost, že něco zůstalo, v těhle věcech se nevyznám, proto jsem si přisla pro radu sem.
Ahoj, vysadila jdem HA v půlce, protože jsme se chtěli pokusit o miminko až teď 3 měsíce po vysazeni jsem zjistila že se musí dobrat platíčko. Jak moc je to problém? Protože už je to 2 cyklus od takhle blbého vysazeni a stále nic
děkuji
Dobrý den, mám takovou otázku..
24.8. jsem dostala menstruaci a začala užívat antikoncepci Maitalon. Menstruace skončila 29.8 a já pilulky vysadila 6.9, jelikož mi po nich nebylo nejlépe. 11.9 přišla další menstruace, tudíž o 14 dnů dřive a krvácím už 5tý den. Třetí den krvácení to přítel nevydržel a ejakuloval do mě 2× i přes krvácení.. neviděli jsme se 14 dnů, proto sex přes to.. Je možné otěhotnění? Nebo se nemám obávat? Děkuji moc.