Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
bohužel do tebe nevidíme takže ti asi nikdo neporadí. může to být jak píšeš rozhozenými hormony nebo to může být zánět i spousta jiných příčin. asi budeš muset jít pro odpověď na gyndu
Pravděpodobně tím, že jsi nedobrala celé platíčko tabletek. Nevím, jaký jsi měla důvod, ale mělas je dobrat. Asi bych to do další MS neřešila, pokud by to pokračovalo i potom, tak bych se obrátila na doktora.
Ahoj, mám podobný probém s tím rodílem že jsem ms dostala ještě před dobráním platíčka. Po skončení ms sem dobrala poslední 3 pilulky a také jsem přestala ha užívat. Ae z toho důvodu že plánujeme mimčo. Jenže jsem opět dostala ms. Bylo to jen 3 dny od konce té poslední. Hledala sem info na internetu a nic. Nejspíš to bude hormony, nebo aspoň doufám.
A jak to u tebe dopado Anonymní, jestli se můžu optat?
Ahoj všem, vysadila jsem HA, resp. dobrala platíčko, udělala sedmidenní pauzu, z dalšího vzala tři tabletky a pak se rozhodla dál nebrat. Překvapilo mě, že jsem to zase dostala, ale to bude zřejmě těmi třemi pilulkami HA. Skončilo mi to dva dny zpátky, ale dnes jsem po styku chvilku krvácela. Nevíte, čím to může být? Rozhozené hormony či nějaký jiný problém? Nikdy se mi to nestalo