Výše přídavku

23
1.8.24 09:07

Výše příspěvku na děti

Dobrý den,

Chtěla bych se zeptat. S manželem nám to nefunguje, dost začal pít a když pije je zlej. Nedá si říct a já v tomto žít nechci. Máme tři děti a chtěla bych se zeptat kolik by byla výše přídavku na děti? Jsem na rodicaku a mám 10tis měsíčně. Vůbec nevím jestli bych to zvládla finančně. Dekuji za rady :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
32184
1.8.24 09:25

Výše přídavku je daná podle věku dítěte a podle toho, jestli rodič pracuje, tabulku najdeš na netu…ale s 10 tisíci měsíčně se chceš někde postarat o 3 děti? To bys musela mít dost vysoké alimenty a ještě výživné na tebe. Jestli nemáš našetřeno, tak teda těžko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.8.24 09:28
@AndreaŠeb píše: Více

Kalkulačku máš na netu, dokud jste manželé, počítají se i jeho příjmy. Akorát netuším, jak chceš sama zajistit bydlení a vše okolo, když si neumíš vygooglit ani tu kalkulačku výživného.
Navíc bydlení potřebuješ nejen první nájem, ale i kauci (se třemi dětmi nejspíš výživnou) a provizi RK.

• Citovat
  • Upravit
7211
1.8.24 10:29

No přídavek na dítě tě fakt nespasí. To je pár stovek (doslova) na jedno dítě. Pokud očekáváš že ti to zaplatí bydlení tak to bohužel.

Najdi si nějakou občanskou/sociální poradnu a zeptej se co a jak. Jestli je reálně abys odešla. Jaké jsou tvoje možnosti (ubytovna, sociální byt apod). A poradí i konkrétní dávky a kde žádat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15176
1.8.24 11:07

Nějak nechápu, jinde pises, ze už jsi před několika lety od manžela odešla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65287
1.8.24 11:11
@karkarka píše: Více

podle ostatních příspěvků si snad zase dělá srandu. Kolik tu je normálních diskusí, 10%?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15176
1.8.24 11:12

@vokishka ani to už ne. Bohužel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie