Vyšetření EEG

232
22.7.17 11:18

Vyšetření EEG

Ahojte, kdysi jsem se někde dočetla, že pomocí EEG se dá zjistit u pacienta schizofrenie… Co je na tom pravdy? Byla jsem na tomto vyšetření před rokem a neuroložka mi řekla, že poznala, že bývám vynervovaná, což je pravda a brala jsem chvilku hořčík a bylo to v pohodě. Včera jsem ale usínala a slyšela jsem cizí křičící hlas, nikdo tu však nebyl, bylo úplné ticho. Poté nastoupily nutkavé myšlenky vstát a jít něco dělat, bylo mi strašně slabo a měla strach, co se to se mnou zase děje. Nemáte někdo podobnou zkušenost? Obávám se pomalu se rozjíždějící schizofrenie :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20885
22.7.17 14:02

@Embý Ano na eeg se dá poznat schizofrenie, ale pokud se nepletu, tak vyšetření jako takové nic neřekne, vždy se musí vědět, na co se zaměřit. Jinak se také chodí na kontrolní eeg, takže se to může určitě měnit. Jinak obecně platí, že schizofrenik si nikdy nepřizná že má schizofrenii ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
232
22.7.17 23:08

@Bavi Ze schizofrenie mám velký strach. I když co jsem četla, tak je to dáno většinou dedičně, u nás ji nikdo nemá… Já měla něco podobného před rokem, ale časem se to srovnalo a měla jsem delší dobu klid… A teď znovu… Je fakt, že jsem měla tenhle týden noční a celkově toho bylo na mě dost, tak možná i ten stres, že by? Kdo ví… Co je fakt nepříjemné, tak třeba jedu na bruslích a najednou jako když vypnu, jedu dále, ale přijde mi, jako bych stála na místě… Stalo se to někdy někomu? ????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí