Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Dobrý večer, taky jsem byla s dcerou nedavno.
Posvítí takovou malou baterkou, prohmatá a je to. S dcerou jsem cvicila aby otevřela poradne pusu a připravovala ji na vyšetření. Zvladla to tak lepe. Jdeme na vyndani mandle :/ bohuzel.
Pokud by vam doporucili vyndat, jdi do toho…
U me jako u ditete to doporucili, opakovaly se mi anginy… Mama je nenechala a stejne jsem ve 25 letech na vyndani musela, po histologii mi bylo receno, ze v mandli byl chronicky zanet a udelala jsem dobre.
A stvalo me, ze jsem nesla driv, protoze od te doby jsem mela jen parkrat rymu.
@Anonymní píše:
@GirlsNick kolik je malé jestli se můžu zeptat? Mockrát děkuji.
Teď čerstvě 4 roky.
@Kacatko1986 doktor na imunologii říkal že pro odebrání krčních mandlí není že spíš má zlatého stafylokoka ten to způsobuje tak bych se synem chodila na míru na infekce přímo Na toho stafylokoka uvidíme syn ho má v krků Od té doby angíny
@GirlsNick píše:
Teď čerstvě 4 roky.
Dobrý den máme to za sebou sebou nosní i krční mandle V pořádku stejně chtějí odebrat skrz hodně angín nevím co mám dělat strašně moc se bojím jak o syna tak o všechno okolo děkuji
@Anonymní píše:
Dobrý den máme to za sebou sebou nosní i krční mandle V pořádku stejně chtějí odebrat skrz hodně angín nevím co mám dělat strašně moc se bojím jak o syna tak o všechno okolo děkuji
Já teda věřím lélařům. Čeká nás to za 14 dní, taky se bojim, ale u nas jasná nosní mandle. Dcera uz misto M říká B, chrápe a nemuze temer dýchat nosem. Doufam, ze ji to pomuze.
@GirlsNick syn obě nosní mandle v pořádku nechrápe ale Synovi chtějí vyndat krční mandle to je na 55min v narkóze celkové a 5dni v nemocnici moje dětská zkušená doktorka říkala že krční mandle by byla velice opatrná, že mu může způsobovat nějaký vir v té nosní madli anginy takže budeme muset udělat výtěr s nosní mandle a kdyžtak odebrat tu ale krční nechce.
"@Kacatko1986 jinak paní doktorka udělá s paní doktorkou konzultaci ještě V Berouně jestli je nutné odběr krčních mandlí když je má v pořádku mockrát děkuji
@GirlsNick ještě má syn ve zprávě napsáno mírně vpáčený bubinek s reflexem šedý ale slyší dobře zánět ucha neměl nikdy a mandle má v pořádku tak nevím
Dobrý den, zítra jedeme se synem na ORL doktor Na imunologii říkal že má větší krční mandle ale prý to má více dětí synovi jsou 3roky a 3mesice, bojím se odběru krční mandle, a ještě bych se chtěla zeptat jak mu budou vyšetřovat krčí mandle jsem s toho na nervy mockát děkuji