Vyšetření zrcadly v těhotenství?

P.
2302
4.2.11 16:32

vyšetření zrcdly v těh.?

ahoj holky, dnbeska v poradně v 11tt mi byla udelana cytologie a vysetreni zrcadly, taky vam to delali? ja myslela, ze v teh. se to dela jen pohmatem, bez zrcadel?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
142
4.2.11 16:36

ahoj me to v teh.nedelali ale kamosce jo,oni kontroluji jestli tam nemas ty bradavicky uvnitr proto ti delali i tu citologii.uz jsi nekdy mela problem s bradavickami??-pokud se muzu teda zeptat jestli to pro tebe neni moc osobni…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
P.
2302
4.2.11 16:39

ne, ne, nemela, delala jen cytologii kvuli rakovin. bunkam jako kazdej pul rok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
4.2.11 16:44

To je normální, jednou za půl roku prostě dělaj tohle vyšetření a holt jsi tam zrovna šla coby těhule. Na další kontrole už vyšetřovat zrcadly nebudou, neboj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TehotnaTerezka
4.2.11 16:44

podle me se to muze delat a nemusi, v tehu prukazce mam na obe vysetreni kolonku, ale protoze jsem na tom byla asi 3 mesice pred tim nez jsem otehotnela, tak to dr znovu nedelala, jen tam zapsala to datum, kdy se to delalo naposledy a s jakym vysledkem
takze podle me zalezi, kdy naposledy to dr delal

• Citovat
  • Upravit
29436
4.2.11 16:59

Cytologie by neměla být myslím starší než 6 měsíců, takže pokud toto nesplňuješ, tak ti jí udělali teď. Já otěhotněla v září, na gyndě jsem byla v říjnu a cytologii jsem měla dělanou v září, takže u mě už pak nebyla potřeba, protože byla aktuální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
4.2.11 17:39

Mně toto vyšetření doktor na začátku těhu dělal (cytologie i zrcadla). Já tam šla nechat si právě potvrdit těhu a páč jsem tam „omylem“ nebyla skoro 2 roky :oops: (od kontroly po šestinedělí), tak to udělat musel. Sem se divila, že mi ani nenadal, že to tak flákám… :oops:
(Ale já na to nějak na tý mateřský zapomněla, prášky jsem nebrala, takže kromě prevence mě tam nic nehonilo… :roll: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9749
4.2.11 18:31

tak ster na cytologiu inak ako za pomoci zrkadiel neodoberie. mne ho tiez uz 2× brali na zaciatku tehu, lebo to tak vyslo. mozes po tom trosku spinit ako je krcok v tehu viac prekrveny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
375
4.2.11 18:39

tak já od začátku těhu chodím co 3 týdny na kontrolu a pokaždé mi dr. dělal vyšetření zrcadly až do 28tt tuším. Teprve minule poprvé v 30tt jenom prohmatem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5530
4.2.11 19:07

Aj mna moj dr. vysetruje okrem pohmatu stale pomocou kliesti, lebo sleduje aky mam vytok a ako to tam vyzera, ci nemam zapal alebo kvasinky. Uz sa mi stalo, ze ja som subjektivne ziadne priznaky nepocitovala, aj vytok sa mi zdal normalny a napriek tomu nebol a mala som kvasinky. A on to vidi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
P.
2302
4.2.11 19:38

dekuju holky! ja si na to v 1. teh. prave vubec nepamatuju!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2921
5.2.11 01:24

Ahoj, prvni vysetreni coby těhotna jsem taky absolvovala zrdcadly, pozdeji pak uz pohmatem ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7182
5.2.11 13:21

V těhotenství jsem chodila jen na UZV a ke konci mi doktor dělal stěry na streptokoka, jinak nic. Zrcadla ani vyšetření pohmatem není třeba, což ovšem neznamená, že se to tak dělat nemůže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí