Jablečná dieta ve 34tt těhotenství

8384
3.2.11 21:03

Jablečná dieta ve 34.tt těhotenství

Ahoj holky nedalo mi to a musela jsem zalozit tuto diskusi, podobne tema jsem zde nenasla. Dnes jsem byla na kontrole…V 34.tt mam 15 kilo nahore a doktor mi rekl ze je to moc, ze mimco ma tak 3 kila i s vodou a ze 12 kilo je nadvaha. MAm 180 cm a porad me vsichni chvali jak mam vse jen v brisku (nemam mam i zadek a boky ale ne zadnej extrem). A doktor mi rekl abych v utery a patek jedla jen jablka ani nic nepila. Ze tim to zastavim. Rekl ze se mi jinak bude spatne rodit atd. Jeste musim napsat ze jsem od cervna do prosince v tehu pribrala jen 3 kila a az od porsince 12kg. Sestricka rikala ze mozna zadrzuju moc vody (za posledni tyden jsem pribrala 2.5kg) ale mam jen trosku otekly prsty a nohy mozna nepatrne ani nejde nic videt…Prikladam i svou fotku aby jste videly ze nejsem mega burt. Co si myslite o tehle diete? Drzel to nekdo? A kolik jste mely navic v 34.tt vy? Dekuji za reakce…ale dnes sem to i obrecela…

Příspěvek upraven 03.02.11 v 21:07

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8384
3.2.11 21:05

fotka z 33.tt+3

fotka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9044
3.2.11 21:07

Ahoj,ja v tehu pribrala 25kg,je fakt,ze asi i hodne byla zadrzovana voda,protoze v prodce jsem nechala celych 15 kg.Doktor ani sestricka nikdy nic nenamital.Jen jednou,kdyz tam byla jina sestricka na zaskok,tak me trochu sprdla,ze jsem pribrala moc.
A jablecna dieta??Co to je za blbost :D no treba se to tak dela a jen ja o tom nevim :)
Jo jinak ja mam 160cm :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
3.2.11 21:08

To snad nemyslí vážně. K.etén! :cert:
Já přibrala za celé těhu 18kg, možná malinko víc. Nejvíc jsem nabrala od 30.tt, ale to zkrátka byla voda, taky jsem v porodce nechala 10kg :nevim: A za další týden jsem měla další 2kg dole, teprve pak jsem mohla nandat znovu prstýnek.
Pokud se stravuješ normálně, nepřežíráš se, tak bych váhu neřešila, pokud třeba víš, že jíš hodně, zaměřila bych se na zdravé kvalitní potraviny, omezení sladkého a jíst v menších porcích vícekrát denně.
Ale takovýto extrém bych nedala ani jako netěhotná nekojící, to si snad dělal srandu… :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5052
3.2.11 21:10

cože hubnout v těhotenství 8-o 8-o co je to za doktora.

Já jsem díky hormunům (usazovala se mi voda)a plné lednici :mrgreen: přibrala 40kg :oops: a nikdo mi nikdy neřekl,že bych mněla zhubnout nebo jíst jen jablka :nevim: .Za pár měsíců to bylo dole.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8384
3.2.11 21:12

No ja prave taky nejvic pribiram za posledni mesic, dva…Prstynky nenosim uz dyl treba na nakupech mi tekaly prsty..doktor mi rekl ze to neni jeho vymysli ze je to 50 let osvedcenej zpusob… :nevim:
taky vsichni se divili co jsem jim to dnes rikala…a to ze ani pit nemam to je divny.
Jako priznavam ze jim dost sladky lae ne extrem (pres Vanoce sice vic) ale to aj jedla vzdycky…ale ted trosku to sladky omezim dnesk jsem si dal naposledy dort mam narozky tak prece nebudu v tehotenstvi bez narozeninovyho dortu :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6555
3.2.11 21:21

Šmarjá, co je tohle za šamana?? :roll: By mě zajímalo, kde přišel na to, že 12 kg je nadváha? Evidetně pozapomněl, že ještě něco váží placenta, děloha, prsa, zvýšený objem krve a zadržená voda. :zed:

Prosímtě žádné jablečné hovadiny nedrž.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
3.2.11 21:23

ahoj jsem v 34tt mam navic 6kg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.2.11 21:27

Já přibrala 23 kilo do 36 týdne. Byl to děs, protože mám méně než 1,60 na výšku. Sice jsem ty děti čekala dvě, ale i tak. Dost to zanechalo stopy. Pak už jsem musela porodit, protože to tělo přestalo zvládat. Ale 14 kilo jsem nechala v porodnici. Nikdo mi nikdy nic neřekl. Tvoje břicho vypadá skvěle, nemůžu ti ukázat, jak jsem vypadalá já, jelikož nemám jedinou fotku nad 20. týden. Všechny jsem zlikvidovala. Ale určitě si umíš živě představit, jak vypadá někdo malý čekající dvočata s více než 20 kily nahoře :zed: .

• Citovat
  • Upravit
16694
3.2.11 21:30

Na UZV v 30. týdnu jsem měla 15 kilo nahoře. Než jsem lehla na lehátko, tak jsem dostala sprda jak blázen, že budu mít velké mimi a že ho neporodím. Podotýkám, že jsem většinu těhotenství jedla jen ovoce a zeleninu, protože nic jiného mi nechutnalo. A můžu za to, že jsem přibírala i po salátech? Přibírala jsem cca 1,5 - 2,5 kila týdně (v prvním trimestru ne) a to až do 34. týdne, to se váha zastavila na +19kg a pak se ani nehla. Rodila jsem 41+3 a kluk měl 3,6kg…takže na přenášení měl řekla bych ještě málo :lol:

…jablečná dieta? Slyším prvně. Ale to, že bys neměla pít, to mi přijde jako totální hovadina. Po vodě neztloustneš a navíc se má pít naopak hodně, aby se ti mohla průběžně pročišťovat plodovka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11502
3.2.11 21:31

Ahoj, no taky nevěřícně koukám! Tak já měla nějaký kila navíc před těhu, v těhu jsem nabrala 18kg a doktor nic neřikal, vim, že nejvíc se přibírá v posledních týdnech a to cca kilo za týden. Oteklá jsem byla dost, prstýnky jsem musela sundat předčasně, protože by mi jinak umřely prsty, v porodce jsem nechala 10kg, zbytek mi zůstal i s těmi mými kily (bohužel nejdou dolu), ale držet dietu v těhu a navíc na tý fotce nevypadáš nijak hrozně. Takže bych se jeho radama fakt neřídila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
464
3.2.11 21:31

Podle mě je 15 kg v pohodě, pokud jsi byla štíhlá… Navíc, já např. měla vždy v 35.týdnu svůj váhový vrchol a pak mi váha klesala…Těhotná jsem už potřetí… :)

Z.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
3.2.11 21:33

Šmánkote, není on praštěnej?! :roll:

Já jsem stejně vysoká jako ty (180cm), těhotná jsem od září. V době září-prosinec jsem se s váhou zhoupla 4kg dolů (bylo furt blbě) a pak zase nahoru = byla jsem na svým. Teď v lednu to poskočilo o 2,5kg (přestlo mi být zle, začalo mi víc chutnat, dostavila se i chuť na sladké). No, ne že bych neměla strach, že jestli to tímto tempem bude pokračovat, tak jak budu vypadat před porodem? :roll:

Ale, v prvním těhu jsem přibrala cca 11 kg a 15kg mi nepřijde zase až tak moc. Jo kdyby si napsala 25…

Btw, jablkovou dietu neznám… :nevim: :roll: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9044
3.2.11 21:34

ja jak jsem pribrala 25kg za tehu,tak prcek mel pri narozeni 3400g a to jsem jeste 9 dni prenasela.Nikdy me nikdo nerekl,ze kvuli tomu,ze jsem tak pribrala budu mit velke dite.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8384
3.2.11 21:35

No ja na nej taky tak zirala ale uz sem ichtelo brecet ani sem proadne nemohla nic rict :-D sem cita ted no…taky myslim ze dost pujde dolu po porodu a zbytek az budu behat kolem malyho prece jen to bude zmena oproti tomu co delam ted…zarazilo me jak rikal ze budu mit problem s porodem..to chapu ze pri velky nadvaze je to asi mozny ale 15 kilo a ze bych kvuli tomu nemohla rodit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí