Výtok jde cítit

Anonymní
3.2.11 19:02

vytok jde citit

ČUSKY,MELA JSTE NEKTERA OBČAS VYTOK KTERY BYL NEJAK CITIT?nEBO NEMA BYT VUBEC CITIT V TĚHOTENSTVI?Dekuju

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1317
3.2.11 19:19

Při prvním těhu jsem to nepoznala. U druhého jsem výtok měla, ale rozhodně nebyl cítit. Prý je to normální. Dr. mi na to předepsal léky, ale už nevim jak se jmenovali. Zmiň se u dr. až půjdeš do poradny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10568
3.2.11 19:25

Ahoj,tak já měla ubouch těhu výtok,cítit nebyl a doktor mi řekl že to mají prakticky všechny ženy v těhotenství

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.2.11 19:29

Co je normalni vytok a nebo že muže byt občas neco citit,když si bliž přičichneš ke spodnimu pradlu, :think:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.2.11 19:32

Nerada bych tě vystrašila, ale měla jsem výtok, co zapáchal, říkala jsem to dr., ten dělal stěry, a potvrdila se infekce, bohužel i přes léčbu ATB jsem začala špinit a rozjel se potrat. V nemocnici mi dávali dál ATB a zastavovali to ale bohužel se to nepovedlo. Infekce byla v děloze. Nech se vyšetřit a nestyd se to říct, tak držím palce.

• Citovat
  • Upravit
4271
3.2.11 19:32

Já bych řekla, že by „cítit“ být neměl. Může to signalizovat nějaký zánět nebo třeba mykózu. Já v těhu mykózu měla a bylo to cítit. A i normálně výtok bez zápachu, ten je opravdu normální. Zavolej na gyndu a zeptej se, za to nic nedáš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.2.11 19:42

Mam to jen občas,jde to citit jako vlchko s tvarohem.Byla jsem u dotorky minuly tyden a bylo vše v pořadku a pak po dvou dnech jsem to mela dva dny a ted nic.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.2.11 19:49

Pokud je to tvarohový :roll: tak je to pravděpodobně mykoza, ta se léčí jednoduše a je taky dost častá. Já měla ten zápach teda jiný, prostě hnus zkažený :oops: :poblion: a byla to ta osudná infekce. Omlouvám se za výlev ale snad to pomůže.

• Citovat
  • Upravit
Uju
6750
3.2.11 20:28

Ahoj při prvním těhu jsem výtoky žádný neměla,ale teď při tom druhým jsem jak slymejž :-( Ať už jde o výtok čirý, tak dost často žlutohnědý a cítit to je :-( Takže intimky(někdy i vložku protože intimka je málo) a ubrousky na otření tahám všude sebou:-( Mudře na gyndě jsem to řekla, vždy dostanu něco na zánět- je to chvilku lepší a potom znova:-( Ale Mudra si z toho těžkou hlavu nijak nedělá(asi to tam má na denním pořádku)A mimču se teda zatím nic taky neděje(trpím na ně od 3tího měsíce a jsem v31tt a zatím vše OK)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5635
3.2.11 20:53

Ahoj,ja teda v tehu vytok mela a docela silny,nicmene citit nebyl.Pry je to v tehu casty jev.Zato v sestinedeli jsem byla citit na sto honu,aspon mi to tak prislo.Fuj…Ale asi to bylo tim,ze jsem se cistila,ocistky atd…A hlavne byla ta silena vedra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
3.2.11 21:13

Ahojky, já měla v prvním těhu výtok, který byl cítit a bylo to na léčbu ATB, už to tu někdo psal.
Když je výtok cítit, tak to normálí není mi řekl můj gynekolog. Raději bych zašla na gyndu, za to nic nedáš :-)
U mě naštěstí ATB zabraly a mimču se nic nestalo, ale upozorňoval mě, že se bakterie mohly dostat do dělohy a způsobit samovolný potrat. Kvůli tomu jsem i měnila gynekologa, ptotože ta předešlá ten výtok taky neřešila s tím, že je to v těhu normální.
Takže nový gynekolog mi řekl, že normální je, ale nesmí zapáchat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
3.2.11 21:25

Jednou zde byla diskuze -mrtvolný zápach s pochvy :lol: :lol:
Výtok je určitě o.k,ale nesmí být nějak zabarvený a zapáchající

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1837
3.2.11 23:26

… když říkáš vlhko s tvarohem… že by mykoza??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10568
4.2.11 21:26
Kamča.dalmatinka píše:
Jednou zde byla diskuze -mrtvolný zápach s pochvy :lol: :lol:
Výtok je určitě o.k,ale nesmí být nějak zabarvený a zapáchající

ty si delas srandu ne :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
826
7.2.11 12:33

Ahoj, taky mám výtok a je někdy cítit. Měla jsem před Vánocemi čistíci čípky. Při kterých se to zlepšilo. A před nimi jsem měla angínu a atb. Dr. mi předepsal ty čípky. Teď to mám znovu. 16.2. jdu do poradny, tak mu to zase řeknu.
Ale spozorovala jsem, že když sním víc sladkého, tak se to rozjede ještě víc. Pak se to zase trošku uklidní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí