Vyšívané obrázky

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
319
9.4.07 18:03

Vyšívané obrázky

Ahojky mamči,
ráda vyšívám a chtěla bych vyšít nějaké obrázky našim dětičkám :)
Jen nevím, kam pro předlohy :( , nemáte někdo náhodou tip, kde se dají nějaké pěkné vzory na křížkové vyšívání s dětskými vzory stáhnout ???
Budu moc ráda, za každou radu a moc moc předem děkuju.
Pa Lenka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11530
9.4.07 18:15

U nás v knihovně mají Dorky, tam je spousta předloh na vyšívání. Zkus zajít do knihovny a určitě si něco vybereš. Na barevné kopírce si to můžeš nechat okopírovat, nebo oskenovat do počítače.
Jinak na netu si zadej křížkovou vyšívku - určitě ti tam najedou odkazy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2002
9.4.07 18:37
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2002
9.4.07 18:46
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
319
9.4.07 23:57

Holky, moc moc děkuju :wink:
Mám staženo, vytištěno a vybarveno a mohu začít :D
Díky moc Lenka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.4.07 16:04

Ahoj Leni,
našla jsem ještě jednu adresu, kde je spousta dětských obrázků (dá se tam nastavit kromě ruštiny i angličtina). A adresa je: http://photofile.ru/…tek/2286754/
Hezké vyšívání. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
6.9.10 22:24

Pripravily jsme slevu 5% na vysivaci sady od Solaria Gallery, Charivna Mit' a Design Works Crafts. Pri nakupu nad 2000 Kc je postovne zdarma!
 http://vyshivka.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
25.9.16 10:37

Vyšívané obrázky

Dobrý den, chtěla bych začít vyšívat obrázky pro děti a prodávat. Myslíte, že by to někdo koupil nebo je to zbytečné? Díky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27552
25.9.16 11:09

@Terez00 otázka je jaký obrázky, jaká je tvoje úroven vyšívání a hlavně jaká by byla cena aby se ti to vyplatilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.9.16 11:41

Já se nechci nikoho dotknout, ale já bych to nechtěla ani zadarmo a trošku mě děsí dary tohoto charakteru…
Je za tím spousta práce, vím…
Dokonce jsem i něco takového před pár lety koupila, prodejkyně byla známá příbuzného a tak akčně výrobky nabízela… už kupuji jen na školní akademii (je to pro dobrou věc)…
anonym - nechci se nikoho dotknout, raději prosím smazat… děkuji za pochopení

• Citovat
  • Upravit
25.9.16 12:55

Podle mě je to stranš pracné, já když jsem byla mladší tak jsem ráda vyšívala. Bohužel v dnešní době je to „nemoderní“ i když mě se to líbí, tak se obávám, že by po tom nebyla poptávka. Nechci tě od toho v žádném případě odrazovat, když tě to baví, tak pro radost je to určitě krásný koníček ale nespoléhala bych na to, že se to prodá a pokud ano, podlě mě ne za tu cenu, kterou to díky té pracnosti má.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27552
25.9.16 13:26
@Anonymní píše:
Já se nechci nikoho dotknout, ale já bych to nechtěla ani zadarmo a trošku mě děsí dary tohoto charakteru…
Je za tím spousta práce, vím…
Dokonce jsem i něco takového před pár lety koupila, prodejkyně byla známá příbuzného a tak akčně výrobky nabízela… už kupuji jen na školní akademii (je to pro dobrou věc)…
anonym - nechci se nikoho dotknout, raději prosím smazat… děkuji za pochopení

ono záleží co to je za výšivku existují úžasné vyšívané obrazy u kterých na první pohled nepoznáš že se jedná o výšivku, ale pochybuju, že by se tím dotyčná hodlala živit, je to práce na několik let

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat