Výška 170

Napsat příspěvek
Velikost písma:
738
29.11.22 21:19
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mag
12864
29.11.22 21:22
@Sonarka píše:
Mam 168 cm a prijde mi to akorat…vic bych nechtela, jsem v praci druha nejvetsi… :mrgreen: Takze okolo me jsou spis mensi lide…ale u zen se mi vubec nelibi, kdyz jsou moc vysoke…tech 172 max, pak mi to prijde takove neproporcionalni :D Neskladné :lol:

Ja si teda prijdu proporcionalni dost :mrgreen: vysoka, dlouhy nohy, hubena, prsa docela velka, chodidla velikosti 39… :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mag
12864
29.11.22 21:24
@lexxie píše:
A potom se jeste nejaky rok roste? I kdyz asi uz jen o par cm. Asi to je dost individualni. Ja jsem mela ve 13 asi 162-4 cm, dcera 173 a jeste nekonci. Vetsina jejich kamaradek ma ve stejnem veku kolem 170 cm, nektere i vic. To si driv moc nepamatuji.

Jako ta nase dala za dva roky 30 cm. Ted tak 1 za nekolik mesicu. Ja byla ve trinacti uz asi taky skoro dorostla. Nas bylo ve tride vysokych holek hodne. Takze jsem nikdy nevycnivala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6557
29.11.22 21:31
@mag píše:
Jako ta nase dala za dva roky 30 cm. Ted tak 1 za nekolik mesicu. Ja byla ve trinacti uz asi taky skoro dorostla. Nas bylo ve tride vysokych holek hodne. Takze jsem nikdy nevycnivala.

30 cm za 2 roky? To musi byt rozdil. Jsem si myslela, ze tak moc rostou jen kluci. Tak pokud uz ted roste pouze tak malo, tak asi moc nevyroste, to je fakt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
88
29.11.22 21:43

Já mám 184cm a taky žiju 😁 a partnery mám celej život menší, protože ty vysoký habáni si vždycky vedou za ruku skřítka se 160 cenťákama. :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
29.11.22 21:51
@mag píše:
Ja si teda prijdu proporcionalni dost :mrgreen: vysoka, dlouhy nohy, hubena, prsa docela velka, chodidla velikosti 39… :P

Tak vysoka a hubena neni proporcionalni :nevim: :D To je u me zenska, co prave neni moc vysoka, ani moc hubena :D Tak akorat ;) Ma prsa a zadek a nejlepe postavu prasypacich hodin.

• Citovat
  • Upravit
22566
29.11.22 21:59
@Sonarka píše:
Tak vysoka a hubena neni proporcionalni :nevim: :D To je u me zenska, co prave neni moc vysoka, ani moc hubena :D Tak akorat ;) Ma prsa a zadek a nejlepe postavu prasypacich hodin.

Proporcionálni jsem já, přesně dle tvého popisu. Nikdy by mě nenapadlo za proporcionálni považovat jinou postavu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5757
30.11.22 15:03
@lexxie píše:
30 cm za 2 roky? To musi byt rozdil. Jsem si myslela, ze tak moc rostou jen kluci. Tak pokud uz ted roste pouze tak malo, tak asi moc nevyroste, to je fakt.

Holky prestanou rust do roka od prvni menstruace. Takze jde o to kdy je… nekdo v 11, jiny ve 13:). Jinak 30 cm za 2 roky je extremni, tam musi mit problem ze zady ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6557
30.11.22 15:36
@Aglája75 píše:
Holky prestanou rust do roka od prvni menstruace. Takze jde o to kdy je… nekdo v 11, jiny ve 13:). Jinak 30 cm za 2 roky je extremni, tam musi mit problem ze zady ne?

Tak ja jsem rostla do 20, menstruaci jsem mela pozde, ale v 19 ne. :) Asi to je u kazdeho jine. Je fakt, ze ke konci uz to byl dost maly rozdil.
30 cm za 2 roky je asi dost i u kluka, u sebe ani u deti s tim nemam zkusenosti. Syn rostl tak max. 6 cm za rok, ted v 16 asi vic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5757
30.11.22 15:48
@lexxie píše:
Tak ja jsem rostla do 20, menstruaci jsem mela pozde, ale v 19 ne. :) Asi to je u kazdeho jine. Je fakt, ze ke konci uz to byl dost maly rozdil.
30 cm za 2 roky je asi dost i u kluka, u sebe ani u deti s tim nemam zkusenosti. Syn rostl tak max. 6 cm za rok, ted v 16 asi vic.

No jasne vsude je vyjimka, ze, ale proste ta MS = hornonalni zmeny tu vysku oblivnuji a vetsina holek uz ve 13 -14 ma priblizne stejnou vysku jako v dospelosti… Takze pokud ve 12 jeste nemak menstruaci, tak ze 172 na 176 urcite muze jeste vyrust, naopak pokud ji ma uz rok, tak spis ne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mag
12864
30.11.22 17:33
@Aglája75 píše:
Holky prestanou rust do roka od prvni menstruace. Takze jde o to kdy je… nekdo v 11, jiny ve 13:). Jinak 30 cm za 2 roky je extremni, tam musi mit problem ze zady ne?

Na jedenactilete prohlidce byla na 98 percentilech.
Menstruuje uz rok urcite a porad trochu roste. Ale uz malo. Jo, na zadech se to projevilo, zaroven vrcholove sportuje, takze to resime s fyzio a cvicime a myslim, ze se to vyrazne lepsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5757
30.11.22 19:24
@mag píše:
Na jedenactilete prohlidce byla na 98 percentilech.
Menstruuje uz rok urcite a porad trochu roste. Ale uz malo. Jo, na zadech se to projevilo, zaroven vrcholove sportuje, takze to resime s fyzio a cvicime a myslim, ze se to vyrazne lepsi.

Tak to je dobre ta fyzio… tak at je to dobre. Ja to znam ja mam deti i pres 100percentil:). Mladsi je 8,5a ma 140cm, starsi je 13,5 a ma 176,5-177 menstruaci ma take skoro rok a uz ted si myslim, ze vyroste max 2 cm, ale spis ani to ne a ja budu rada, protoze mych 181 nebo vic ji nepreju… nastesti na svou vysku docela malou nohu jen 39. Mladsi dcera myslim, ze bude vyssi nez ona:(. Pro me je akorat tech 170-176, pak uz clovek vsude prevysuje, ma problem kam dat krasne dlouhe nohy, problem s oblecenim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30842
30.11.22 19:27

Statisticky jsi lehce nad průměrem. Někde jsem snad zahlédl, že české ženy mají 167 cm. Tudíž si v průměru normalne vysoké ženy ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mag
12864
30.11.22 19:32
@Aglája75 píše:
Tak to je dobre ta fyzio… tak at je to dobre. Ja to znam ja mam deti i pres 100percentil:). Mladsi je 8,5a ma 140cm, starsi je 13,5 a ma 176,5-177 menstruaci ma take skoro rok a uz ted si myslim, ze vyroste max 2 cm, ale spis ani to ne a ja budu rada, protoze mych 181 nebo vic ji nepreju… nastesti na svou vysku docela malou nohu jen 39. Mladsi dcera myslim, ze bude vyssi nez ona:(. Pro me je akorat tech 170-176, pak uz clovek vsude prevysuje, ma problem kam dat krasne dlouhe nohy, problem s oblecenim…

Chapu, ale znam dost holek pres 180 a zadna tim netrpi :) dcera ma nohu taky 39. Uz dva roky ji neroste. Za to jsem taky rada :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7205
30.11.22 20:09
@mmx píše:
Ahoj, chtěla by se jenom prosím zeptat, jestli vám přijde výška pro holku v 17 letech 170cm jako spíš vyšší nebo normální :D Není to, že bych se tím nějak trápila nebo tak, ale vždycky jsem měla 168 a ted jsem byla na 17. leté prohlídce a porostla jsem ještě 2cm a asi už neporostu. Mám totiž kamarádky spíš okolo 165 a tak mi to trochu vadí. Ted jsem s tím v pohodě, protože ještě nenosím podpatky atak, ale říkám si, že až mi bude třeba 30 a budu je nosit mnohem častěji, tak nechci být vyšší než ostatní muži třeba. Zároven jsem ráda, že zase nemám třeba 155, protože mi přijde, že celá dnešní generace je spíše vyšší (hlavně kluci) a většinou předroste každé dítě svého rodiče. Jsem totiž někdy vyšší i než nějaký muži a tak nevím jestli já jsem vysoká nebo oni malí ( nevíte kdyžtak kolik má tak průměrně výšku většina mužů? :lol: ),Tak jenom sem se chtěla zezptat, kdyby ste viděli holku 170 tak přijde vám jako nějaká přerostlá nebo tak průměr? :lol:Příspěvek upraven 29.11.22 v 14:55

Když má 170 cm tak se zastavím a hledím s otevřenou pusou na to jak je hrozně přerostlá :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová