Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahojky, již tradičně se ptám na výšku a váhu, tentokrát vašich tříleťáků, nějak mi to nedá spát
Jen bych ráda věděla, jestli budem i tentokrát nejmenší.
Má v necelých třech letech 94cm a 12,5kg. Starší brácha měl ve třech letech 104cm a 15kg.
![]()
Jelikož si takové nesmysly fakt nepamatuju, tak nevím, ale aktuálně v necelých pěti letech má 15,5kg, teď se docela vytáhl tak odhaduju 107cm.
@mikky nebudete, náš má tuhle váhu a výšku skoro ve 4 letech
Ve třech měl myslím 90cm a asi 11kg.
Příspěvek upraven 16.02.15 v 13:45
Syn ve 3 letech 15,5 kg a 95 cm, ve 3,5 letech měl teď 17,5 kg a 100 cm.
Na konci ledna (3 roky) syn 100 cm a 17,8 kg. Ještě v prosinci měl 15 kg. Bolelo ho pořád bříško a nechtěl jíst. To se zlepšilo a je to hned znát na váze a je úplně akorát.
My jsme byly chvilku zpátky na tříleté a má rovných 100cm a 16kg ![]()
@LadyLada píše:
Na konci ledna (3 roky) syn 100 cm a 17,8 kg. Ještě v prosinci měl 15 kg. Bolelo ho pořád bříško a nechtěl jíst. To se zlepšilo a je to hned znát na váze a je úplně akorát.
Papálista ![]()
Dcera má 96 cm a 13,5 kg, připadá mi normální, ve školce srovnatelná s ostatníma (když nepočítám kamarádčina přerostlejší dvojčata
). Syn byl větší, ale z hlavy nevím, vážit mohl tak 15 kg.
Ve třech měl cca 98cm a nějak 15kg, teď ve třech a čtvrt má 99,5cm a asi 15,5kg. Pořád vyhlížím, kdy padne ten metr, ale i když mi malej každé ráno tvrdí „hele mami, já trošičku vyrostl“, tak furt nic ![]()
Syn 100cm a 15 kg, dcera 97cm a 13kg. Teď už jsou oba školáci a výškově v průměru.
No jo, my máme malýho skřeta, bude tu asi nejmenší. Já to beru ale jako bonus, je ve školce takový benjamínek a větší děti na něho dávají pozor. Ale doma je to stejný lump jako ostatní ![]()