Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Janli píše:
Proboha, co to plácáš za nesmysly!Triple testy se dělají proto, že zachycují rozštěpový vady líp než prvotrimestrální screening a dnes se navíc posuzují s prvotrimestrálním screeningem jako integrovaný test. Vyhodnocení nech laskavě na lékařích a nedávej tady tak hloupý rady.
@martina.se píše:tohle mi řekla dr už u druhého na genetice, takže asi tak
Máte pravdu obě. Tripple test samotný se nedělá kvůli chybovosti. Ale @Janli má pravdu, že se dělá jako součást integrovaného testu, kde se kombinuje s výsledky z 1. screeningu a lépe zachytává rozštěpové vady.
@martina.se píše:tohle mi řekla dr už u druhého na genetice, takže asi tak
Kolik let je to zpátky?
@Janli píše:
Kolik let je to zpátky?
5 měsíců
, možná 6..maly má měsíc, kvůli věku jsem byla na genetice.. A to samé mi řekli o kdysi u prostředního
Ahoj já měla 1 screning ukázkový.. Pak jsem ale ležela v nemocnici a vzali mi krev na tripple… Ten ale poslali do jiné laborky takže mi vyšel samotný triplle test 1:25 na Down… Hrůza… Ve 2ott utz naprosto v pohodě na genetické konzultaci taky ale s tím že amc nechají na mě… Vzhledem k tomu že jsem už 3* potratila jsemse rozhodla amc odmítnout.. Ale ty nervy až do konce těhu byly šílený. Pokud se jedná o integrovaný test kdy se to kombinuje s 1 screning3m tak v, Ch chtěla amc. Pokud to jsou výsledky tripple testu počkala bych na 20tt.. U nás nakonec naprosto zdravá dcera…
@Ufinka87 To Ti přeju… mám hrozný strach, aby bylo po vyš. choriových klků všechno v pořádku…
Tak to tripple test nemáš. Rozhodně bych s takovýmhke výsledkem podstoupila odběr plodové vody. Držím palce… Kolik ti je?