Výsledky triple testu 2

Napsat příspěvek
Velikost písma:
mackA159
1.12.20 19:39
@Anonymní píše:
Mám v tom hokej, je biochem. vysetreni v 11. tydnu a UTZ ve 13 tt. Jine vysetreni zatim nemam… Zakl.

Tak to tripple test nemáš. Rozhodně bych s takovýmhke výsledkem podstoupila odběr plodové vody. Držím palce… Kolik ti je?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.12.20 19:44

37, je to ten test, na který přispívá pojišťovna 1500 Kč…

• Citovat
  • Upravit
72725
2.12.20 02:51
@Janli píše:
Proboha, co to plácáš za nesmysly! 8o Triple testy se dělají proto, že zachycují rozštěpový vady líp než prvotrimestrální screening a dnes se navíc posuzují s prvotrimestrálním screeningem jako integrovaný test. Vyhodnocení nech laskavě na lékařích a nedávej tady tak hloupý rady.
:mrgreen: tohle mi řekla dr už u druhého na genetice, takže asi tak :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
694
2.12.20 08:03

@martina.se

@martina.se píše: :mrgreen: tohle mi řekla dr už u druhého na genetice, takže asi tak :mrgreen:

Máte pravdu obě. Tripple test samotný se nedělá kvůli chybovosti. Ale @Janli má pravdu, že se dělá jako součást integrovaného testu, kde se kombinuje s výsledky z 1. screeningu a lépe zachytává rozštěpové vady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
2.12.20 08:14
@martina.se píše: :mrgreen: tohle mi řekla dr už u druhého na genetice, takže asi tak :mrgreen:

Kolik let je to zpátky?

• Citovat
  • Upravit
72725
2.12.20 10:22
@Janli píše:
Kolik let je to zpátky?

5 měsíců :mrgreen:, možná 6..maly má měsíc, kvůli věku jsem byla na genetice.. A to samé mi řekli o kdysi u prostředního

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2426
2.12.20 16:20

Ahoj já měla 1 screning ukázkový.. Pak jsem ale ležela v nemocnici a vzali mi krev na tripple… Ten ale poslali do jiné laborky takže mi vyšel samotný triplle test 1:25 na Down… Hrůza… Ve 2ott utz naprosto v pohodě na genetické konzultaci taky ale s tím že amc nechají na mě… Vzhledem k tomu že jsem už 3* potratila jsemse rozhodla amc odmítnout.. Ale ty nervy až do konce těhu byly šílený. Pokud se jedná o integrovaný test kdy se to kombinuje s 1 screning3m tak v, Ch chtěla amc. Pokud to jsou výsledky tripple testu počkala bych na 20tt.. U nás nakonec naprosto zdravá dcera…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.12.20 18:35

@Ufinka87 To Ti přeju… mám hrozný strach, aby bylo po vyš. choriových klků všechno v pořádku…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky