Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Anonymní píše:
Dobrý den.. Nevím jestli sem patří ale chci se zeptat jestli to je normální… Je mi 17let a převlékám si kolikrát před Mamkou podprsenku nebo kalhotky,.. Kolikrát mě viděla i ve sprše.. Jsme se jen tak z přítelem o tom bavily… Tak jsem řekla že před tátou bych se styděla prevleknout nebo tak.. Ale před mámou se nestydím že kolikrát si před ní sundam dolů podprsenku kalhotky… A on se mi vysmal 😐 že to dělají jen uchylacky rodiny.. Že je to úplně divný… A když jsme se naposledy hadali.. Tak řekl,,Jdi se radši svléknout před Mámou'' hned to proti mě použil 😑 nevím co si o tom mám myslet…
Je to normalni v 17letech se převlékám před mámou? 😑
Ahoj,
no přijde mi to hloupé, vysmívat se kvůli tomu. Každá rodina má své zvyky a návyky, nic divného na tom jak to máte nevidím a spíš bych řekl, že tak jak to popisuješ to má minimálně polovina rodin.
Je těžké najít nějakou správnou větu, kterou na takovou snahu tě ranit reagovat, napadá mě např.:,,Máma mě porodila, odkojila, měnila mi plíny, myla mě třetinu mého života. Nemám důvod se před ní stydět nebo schovávat. Že to máš ty jinak, je věc vaší rodiny a vašich zvyků, u nás to prostě tolik neřešíme. Pokud se chceš hádat, zkus si najít nějaký skutečný důvod." Ale jak píšu, nejsem přesvědčenej, že je to úplně správná věta.
Je mi 40let a před mamkou se klidně bez ostychu převléknu, je to moje máma, utírala mi zadek a vím, že jednou se role obrátí a zadek jí budu utírat já bez sebemenšího zaváhání…stejně tak, jako se ona starala o svého tatínka až do jeho skonu..
myslím, že v 17ti letech nemáš zapotřebí být s někým, kdo se s tebou hádá a navíc získané informace použije proti tobě. Najdi si sobě rovného a tohoto panáčka přenech někomu jinému… ![]()
Příspěvek upraven 23.11.21 v 08:47
A jak píše @Premek_Orac s mámou jsi celých 17 let + 9 měsíců, jak dlouho si s ním, že si dovolí hodnotit a vysmívat se??
@Shari81 píše: … a věřím, že jednou se role obrátí a zadek jí budu utírat já bez sebemenšího zaváhání…
Věříš? To snad ne, spíše jsi připravená, že? ![]()
@jege píše:
Věříš? To snad ne, spíše jsi připravená, že?
a není to jedno?? Dobře, kvůli tobě větu opravím a bude to OK…? ![]()
@Shari81 píše:
a není to jedno?? Dobře, kvůli tobě větu opravím a bude to OK…?
To jsi to moc nevylepšila, ale necháme toho, když Tě to tak rozčiluje… ![]()
@Shari81 píše:
a není to jedno?? Dobře, kvůli tobě větu opravím a bude to OK…?
Myslím, že jsi příspěvek od @jege nepochopila.
@Anonymní píše:
Dobrý den.. Nevím jestli sem patří ale chci se zeptat jestli to je normální… Je mi 17let a převlékám si kolikrát před Mamkou podprsenku nebo kalhotky,.. Kolikrát mě viděla i ve sprše.. Jsme se jen tak z přítelem o tom bavily… Tak jsem řekla že před tátou bych se styděla prevleknout nebo tak.. Ale před mámou se nestydím že kolikrát si před ní sundam dolů podprsenku kalhotky… A on se mi vysmal 😐 že to dělají jen uchylacky rodiny.. Že je to úplně divný… A když jsme se naposledy hadali.. Tak řekl,,Jdi se radši svléknout před Mámou'' hned to proti mě použil 😑 nevím co si o tom mám myslet…
Nějak se mi to nezdá. Nevěřím tomu.
@mado píše:
Tady se nám zase nějaký anonym snaží navodit honící téma.
A já si říkám, jestli nejsem zbytečně podezřívavá, když tady nikomu jinému není divné, že údajná sedmnáctiletá holka ve tři ráno opakovaně zdůrazňuje čtenářům, že si před mámou stahuje kalhotky ![]()
@unuděná píše:
To ale neznamená, že kdo se před rodiči převléká, je nějakej divnej, žejo.
Já klidně když přijdu na návštěvu k našim, nechávám odemčeno do koupelny když se sprchuju, abych neblokovala umyvadlo. A fakt se za závěsem panicky nebalím do ručníku, aby náhodou máma neviděla můj zadekStejně tak i ona, i sestra a dokonce ani naše babička nemá problém se u přírodního koupaliště převléknout na dece
A doma to děláme stejně. V koupelně se nezamykáme už jen z bezpečnostního hlediska a že občas přejdu nahatá do ložnice? No hrůůůůza, děti budou mít trauma
To neni hodnoceni ze je to dobre nebo spatne, ale jen o vychove, kazda to mame jinak.. ![]()
@jege píše:
Je normální a ve většině rodin i běžné, že se deti a rodiče stejného pohlaví před sebou nestydí.
Přesně tak, nic na tom není, jen mi to přijde jako zvláštní téma ke konverzaci. Ale je pravda, že mě uvádí do rozpaků nazí lidé, rozpaky se mi občas kroutí palce u nohou (vozíčkář, 38 let).
@lilith1 píše:
To neni hodnoceni ze je to dobre nebo spatne, ale jen o vychove, kazda to mame jinak..
Však v pořádku, taky proto jsem hned v úvodu psala, ať mrkne do jeho rodiny, jaký styl života vedou a jak se dá očekávat, že ho vychovali. Každopádně je absolutně padlé na hlavu odsuzovat někoho, že to má jinak. Což není na tebe, ale na zakladatelky přítulu ![]()
@Anonymní píše:
Najdi si lepšího přítele.
Nepřijde mi úchylné, že třeba v akvaparku ve sprchách se ženské před ženskýma a chlapi před chlapama nazí nestydí. Proč by se měly stydět v rodině?