Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Já to sice nedělám, ale určitě to není zvrácené. Přítel je blb, asi toho v hlavě moc mít nebude, když to potom použije v hádce proti Tobě.
@g.sandova píše:
Je to háj. zl.
Souhlas. Pryč s tím. To je takový ten týpek, co vše obrátí proto Tobě. A hlavně potřebuje mít navrch. Takže už víš-nesvěřuj mu nic důležitého a zvaž rozchod. Nemáš jediný důvod, nechat si takové jednání líbit.
Je to normální. Před mámou se převlékám bez ostychu i teď 🤦.
Kopni ho do zadku. Taky nemám problém se svléknout před mamou. Nic uchylnyho mi na tom nepřijde. Spousta žen si sebou bere mámu k porodu. Nicméně mi přijde divný takovýhle příspěvek ve tři ráno. ![]()
Mrkni se do jeho rodiny, v čem vyrůstal. Mě přijde úplně normální se před mámou převlékat, klidně i jako dospělá s ní vlezu do kabinky
Na zahradě se běžně opalujeme nahoře bez. Jestli on vyrůstal mezi puritány, kde se nesmí ukázat ani pupek v plavkách, tak jsme doma. Ale způsob, jakým ti to podal, je teda hodně sprostý a asi bych mu to pěkně dala sežrat.
Je to mladý tele. Můžeš doufat, že z toho vyroste a časem pochopí, že se choval jako blbec.
Zas tak radikálně bych to nebrala, nekopla ho hned do zadku, ale stůj si za svým a nenech se rozhodit.
Časem uvidíš. ![]()
@unuděná píše:
Mrkni se do jeho rodiny, v čem vyrůstal. Mě přijde úplně normální se před mámou převlékat, klidně i jako dospělá s ní vlezu do kabinkyNa zahradě se běžně opalujeme nahoře bez. Jestli on vyrůstal mezi puritány, kde se nesmí ukázat ani pupek v plavkách, tak jsme doma. Ale způsob, jakým ti to podal, je teda hodně sprostý a asi bych mu to pěkně dala sežrat.
Tak ja se treba pred mamou prevleknu jen do spodniho treba v te kabince, ale do naha taky ne, nasi pred nami taky nebyli nazi..snad nikdy jsem je nevidela, koupelna se zamykala. ![]()
@aleaa píše:
Je to normální. Před mámou se převlékám bez ostychu i teď 🤦.
já před mámou ne, ale máma přede mnou klidně
Já se před mámou normálně převlékám, i sprchuju a dokonce jsme byli teď spolu nahé i v sauně
Myslím, že nemám nic, co by neviděla. Před tátou to nedělám.
Jste divní oba. Ty to řešíš ve 3 ráno a on je prostě dementor, který si myslí, jak je vtipný a chytrý. Přitom jeho IQ přehoupe i houpací koník.
@lilith1 píše:
Tak ja se treba pred mamou prevleknu jen do spodniho treba v te kabince, ale do naha taky ne, nasi pred nami taky nebyli nazi..snad nikdy jsem je nevidela, koupelna se zamykala.
To ale neznamená, že kdo se před rodiči převléká, je nějakej divnej, žejo.
Já klidně když přijdu na návštěvu k našim, nechávám odemčeno do koupelny když se sprchuju, abych neblokovala umyvadlo. A fakt se za závěsem panicky nebalím do ručníku, aby náhodou máma neviděla můj zadek
Stejně tak i ona, i sestra a dokonce ani naše babička nemá problém se u přírodního koupaliště převléknout na dece
A doma to děláme stejně. V koupelně se nezamykáme už jen z bezpečnostního hlediska a že občas přejdu nahatá do ložnice? No hrůůůůza, děti budou mít trauma ![]()
Je normální a ve většině rodin i běžné, že se deti a rodiče stejného pohlaví před sebou nestydí.
Dobrý den.. Nevím jestli sem patří ale chci se zeptat jestli to je normální… Je mi 17let a převlékám si kolikrát před Mamkou podprsenku nebo kalhotky,.. Kolikrát mě viděla i ve sprše.. Jsme se jen tak z přítelem o tom bavily… Tak jsem řekla že před tátou bych se styděla prevleknout nebo tak.. Ale před mámou se nestydím že kolikrát si před ní sundam dolů podprsenku kalhotky… A on se mi vysmal 😐 že to dělají jen uchylacky rodiny.. Že je to úplně divný… A když jsme se naposledy hadali.. Tak řekl,,Jdi se radši svléknout před Mámou'' hned to proti mě použil 😑 nevím co si o tom mám myslet…
Je to normalni v 17letech se převlékám před mámou? 😑