Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
@Pudloslava píše:
@Tynakolas a to už máš zadané, že to má být lahvička? Nebo to ještě půjde změnit?Mě osobně chybí na trhu „dudlíky“, které by měli různě tvarovaný povrch (myslím té silikonové části do huby). Něco jako se dělá u kondomů, různé bouličky, vroubky atd - dítě by to víc bavilo a nežralo by třeba šrouby a pod.
Krom toho. že jsem se u tohoto přispěvku pochlamala jako už dlouho ne. Souhlas!
@Pudloslava Ano musí to být lahev. Vybrala jsem si právě tu dětskou, jelikož by mě nějaká sportovní nebo obyčejná moc nebavila. Ty dudlíky nejsou špatný nápad. Určitě si to zapamatuji do budoucna ![]()
@Talitha píše:
Mně osobně je to úplně jedno. Něco koupím, z toho pijeme a pak má něco nového.
O nic na celé období než pije z hrnku nestojím, chci koupit nový, pěkný.
Pak je to oprýskané, otlučené, radši po roce koupím nový hrnek a za další rok další a je to.A jak se znám, bych nějaký ty odložený komponenty stejně nenašla.
No asi tak
![]()
@Pudloslava píše:
@Tynakolas a to už máš zadané, že to má být lahvička? Nebo to ještě půjde změnit?Mě osobně chybí na trhu „dudlíky“, které by měli různě tvarovaný povrch (myslím té silikonové části do huby). Něco jako se dělá u kondomů, různé bouličky, vroubky atd - dítě by to víc bavilo a nežralo by třeba šrouby a pod.
Na lahvičku může být mimčo zvyklé, ale jak změníš savičku, je to jiné. Nemusí ji chtít
Zalezelo by i na cene. Kupuju takovy lepsi standard nikoli to nejdrazsi, ptz vsechno ztratim. Kojeneckych lahvi „Mam“ sem ztratila snad 5. Dudliku mraky atd.. Kdybych jsme ja nebo dite zasantrocili lahev - hrnicek za 600-1000kc tak by me to stvalo
@Tynakolas no ještě když byl malej hodně malej tak jsem sháněla - prodávají speciální láhev, která nahrazuje mateřský prs je to od Medela Calma, malej mi totiž začal u prsu strašně řvát protože jsem měla málo mléka a tato láhev mi byla doporučena, že mu tam udělám normální sunar a aby si neodvykl od prsu kdybych se náhodou rozkojila. V té době byla dost drahá kolem 560,– a ten jakoby dudlík byl dost tvrdý - na což si stěžovala ne jedna maminka. Co se zaměřit třeba na tuto láhev, přizpůsobit to víc prsu jako měkčí, příjemnější materiál, zabudovat do lahve teploměr aby bylo vidět jakou teplotu mlíčko má, každá matka má trochu jiný prs, tak udělat i třeba 3 velikosti bradavek. To je asi tak vše co mě napadlo k lahvím. Toto byl problém u tý kojící láhve. Jinak jak píší ostatní těch ostatních lahví je hafo ale tahle je jen jedna. Doufám, že jsem třeba trochu málo pomohla ![]()
Příspěvek upraven 07.10.15 v 20:45
@Tynakolas já bych tvůj nápad, nebo nějakou jeho variantu, ocenila třeba u skleněné lahve. Máme plastové hrnky a krom toho, že se brzo oprýskají, tak mi ani nevyhovuje pití z plastu, prostě tam tu pachuť cítím a nechci to dávat ani dítěti. Skleněná lahev mi vyhovuje víc, máme láhev Lifefactory, ale příslušenství k ní je nic moc, design pítek taky nic moc a všechny vypadají stejně, kromě barvy.
Nápad @Pudloslava taky není k zahození.