Zdravá láhev teče - co s tím?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2249
27.4.15 20:24

Zdravá láhev teče - co s tím?

Ahojte!
S velkou slávou jsem koupila dětem Zdravé láhve a všem v rodině tvrdila, že lepší na trhu neexistují. Jenomže jsem zjistila, že ten uzávěr kape a vždycky je všechno mokré. A to i když kontroluju, zda je to opravdu uzavřeno. Máte taky někdo podobnou zkušenost? A nevíte co s tím?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9450
27.4.15 20:26
@alviola píše:
Ahojte!
S velkou slávou jsem koupila dětem Zdravé láhve a všem v rodině tvrdila, že lepší na trhu neexistují. Jenomže jsem zjistila, že ten uzávěr kape a vždycky je všechno mokré. A to i když kontroluju, zda je to opravdu uzavřeno. Máte taky někdo podobnou zkušenost? A nevíte co s tím?

Sedí ti dobře to těsnění??
Nám teda neteče a to jsme jich měli už několik.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21892
27.4.15 20:26

Jo, stejnou :mrgreen: a nevim..pouzivam lahve od Kubiku a spol a casto menim, zatim jsem nenarazila na nic, co netece.Ale davno uz nepatram :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8042
27.4.15 20:28

Nám tekla jednou, když vypadla ta bílá gumička ve víčku - těsnění, a já si toho nevšimla. Ty gumičky se dají dokoupit i zvlášť za pár korun ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3380
27.4.15 20:31

Tak stopro těsná není, ale my ji máme na kolo, tak nám to neva. Jinak používáme Lock-lock ty jsou super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2249
27.4.15 20:32

To s tou gumičkou se mi taky stalo. Ale nám to neteče kolem toho hrdla, ale až z toho pítka. Myslela jsem si, že je to tím, že děcka to koušou, takže se ten „špuntík“ zdeformoval, takže jsem dala náhradní. Ale teče resp. kape dále :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
27.4.15 20:38
@alviola píše:
Ahojte!

Já mám zkušenost takovou, že všechno, ačkoli netekoucí, teče. Největší opruz byly Avent zázračné netekoucí hrnky, vražda :pocitac:
Co s tím, nevím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2249
27.4.15 20:46

No, tak se mi zdá, že zlaté flašky od octa :-) Myslím ty staré komunistické :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17013
27.4.15 20:54
@KPKristy píše:
Já mám zkušenost takovou, že všechno, ačkoli netekoucí, teče. Největší opruz byly Avent zázračné netekoucí hrnky, vražda :pocitac:
Co s tím, nevím…
:palec: jo, ty jsou nejlepší. Kluk se z nich nenapil, ale krásně to lil na podlahu :cert: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
27.4.15 20:56

Taky mi občas kape, stačí natočit do pozice zavřeno-normálně vysunutej špuntík a pootočit po šipce „close“ a pak normálně používat, zasunout i vysunout a neteče.. nevím jak je to možný, ale vždy zabere a když nezabere, je blbej špunt (ožužlanej, zkřivenej, naprasklej).. ale taky už mě nebaví to furt kontrolovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
27.4.15 20:56
@araw píše: :palec: jo, ty jsou nejlepší. Kluk se z nich nenapil, ale krásně to lil na podlahu :cert: :mrgreen: :mrgreen:

Ani mi nemluv, jak já byla vzteklá!! V puse nula, ale dítě zlité od hlavy k patě :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
27.4.15 20:59

Jsem expert přes lahvičky a tečou všechny kromě Siggovek. Ale ty se menším dětem špatně zavírají. Kamarádka taky nadává na zdravé lahve, že jí tečou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7932
27.4.15 21:00

Tak moje děti je mají a kolem špuntíku netečou :think: :nevim: Jen jednou vypadlo z jedné těsnění (po asi 2 letech), tak trochu tekla kolem šroubení, vyměnila jsem těsnění a v pohodě. A máte na ně víčka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19567
27.4.15 21:17

@alviola A máš ten špuntík nastavenej na polohu „close“ nebo jak to tam je? to by mohla být příčina. My ji používáme denně, nosím ji jen tak hozenou v kabelce, nebo malá v batohu a ještě nikdy se mi nestalo, že by byla někde kapka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
27.4.15 21:18

Nám neteče kolem špuntu, ale kolem závitu. Musela jsem oddělat ten kroužek, co na něm „visí“ víčko a pořádně fest utáhnout. Jenže to si holka nerozdělá, když si chce pití ve škole doplnit. Takže zdravá láhev se válí v autě a pití nosí v Kupík Waterrrrrrrrrr :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

První dýně

• (4.2) + 69 recenzí

Kapsička mango/hruška

• (4.8) + 40 recenzí