Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Souhlas, už dva roky má mladá lahev od Sigg, ta jediná opravdu neteče, než sem jí koupila tak vyzkoušeno x zaručeně netekoucích lahví a všechny kapou takže na prd. Siggovka sice stojí ranec ale za tu dobu se dávno „zaplatila“ @Antonie Bolavá
Nikdy jsem těmhle lahvím nepřišla na chuť, vždycky jsem se bála, že se v batohu vylije. Takže používáme normální lahve od vody s nějakým pítkem, nejlepší je s membránou od Rajce. Ale je fakt, že my to moc nevyužijeme, tak jednou týdně.
Tece. Klukovi davam normalni lahev s uzaverem, je to nejaka lahev na cviceni. Ale on z toho umi pit a nepoleva se. V tasce to nevytece, to je hlavni. Pro mimino je to horsi, ale to stejne porad prevlekam, protoze se bavi tim, ze si vycucne do pusy a pak to vypousti na triko
![]()
Ja zjistila ze jedina ktera netece ani otevrena je lahev contigo. V cr nelze sehnat, dostali jsme darem.ale fakt netece vubec. zdrava lahev mi i plesnivela- takze za me je cela zdrava lahev hovadina
@valina1 píše:
Ja zjistila ze jedina ktera netece ani otevrena je lahev contigo. V cr nelze sehnat, dostali jsme darem.ale fakt netece vubec. zdrava lahev mi i plesnivela- takze za me je cela zdrava lahev hovadina
A který typ Contigo? To je nějaký, o který mě ošidili, že ho nedováží do ČR? ![]()
@Halamka píše:
Contigo
No, tam právě nakupuju. Mám od tamtud mraky lahviček doma. Proto mě to zajímá.
Zkusím ještě koupit nový špunt a tu krytku, a le jak ani to nezabere, tak asi půjde z domu ![]()
Jo, Kubík waterr, je nejlepší láhev, ta je super, neteče, malý se z ní krásně sám napije. Jenomže když jdeme na hřiště nebo někam na výlet, tak se často stane, že je láhev někde položená, kde na ní svítí slunce. A to mě úplně děsí, co všechno se tam uvolňuje do pití ![]()
@Antonie Bolavá ahaaaa cumim.ja shanela cca pred pul rokem a nebyli k sehnani.mame neco jako striker ale jeste malinko jinou, ale ten typ
@valina1 píše:
@Antonie Bolavá ahaaaa cumim.ja shanela cca pred pul rokem a nebyli k sehnani.mame neco jako striker ale jeste malinko jinou, ale ten typ
Já už je tam kupovala určitě dřív než před půl rokem ![]()
Ty máš určitě tu nekapající žejo?
Tu já strašně chci a ta fakt u nás ještě není. Kdes ji vzala??
@Antonie Bolavá ano.to bude dle googlu ona. kamaradka ji objednavala z usa. brala jich vic aby se vyplatilo postovne
Taky jsem koupila dětem tyhle láhve. Jedna nám chvíli tekla, pak jsem zjistila, že vypadlo takové průhledné těsnění, ale naštěstí jsem ho našla. Teď už netecou. Dcera ji bude mít i do školy, takže v tašce téct nesmí. Divila jsem se, že láhve mají kolem sroubeni celkem velkou mezeru, ale s tesnenim zatím dobrý. ![]()