Zdravá láhev teče - co s tím?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1396
27.4.15 21:29

Souhlas, už dva roky má mladá lahev od Sigg, ta jediná opravdu neteče, než sem jí koupila tak vyzkoušeno x zaručeně netekoucích lahví a všechny kapou takže na prd. Siggovka sice stojí ranec ale za tu dobu se dávno „zaplatila“ @Antonie Bolavá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13765
27.4.15 21:36

Nikdy jsem těmhle lahvím nepřišla na chuť, vždycky jsem se bála, že se v batohu vylije. Takže používáme normální lahve od vody s nějakým pítkem, nejlepší je s membránou od Rajce. Ale je fakt, že my to moc nevyužijeme, tak jednou týdně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8780
27.4.15 21:37

Tece. Klukovi davam normalni lahev s uzaverem, je to nejaka lahev na cviceni. Ale on z toho umi pit a nepoleva se. V tasce to nevytece, to je hlavni. Pro mimino je to horsi, ale to stejne porad prevlekam, protoze se bavi tim, ze si vycucne do pusy a pak to vypousti na triko :roll: :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5130
27.4.15 21:39

Ja zjistila ze jedina ktera netece ani otevrena je lahev contigo. V cr nelze sehnat, dostali jsme darem.ale fakt netece vubec. zdrava lahev mi i plesnivela- takze za me je cela zdrava lahev hovadina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
28.4.15 02:56
@valina1 píše:
Ja zjistila ze jedina ktera netece ani otevrena je lahev contigo. V cr nelze sehnat, dostali jsme darem.ale fakt netece vubec. zdrava lahev mi i plesnivela- takze za me je cela zdrava lahev hovadina

A který typ Contigo? To je nějaký, o který mě ošidili, že ho nedováží do ČR? :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4367
28.4.15 05:54
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
28.4.15 07:04
@Halamka píše:
Contigo

No, tam právě nakupuju. Mám od tamtud mraky lahviček doma. Proto mě to zajímá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2249
28.4.15 11:57

Zkusím ještě koupit nový špunt a tu krytku, a le jak ani to nezabere, tak asi půjde z domu :zed:
Jo, Kubík waterr, je nejlepší láhev, ta je super, neteče, malý se z ní krásně sám napije. Jenomže když jdeme na hřiště nebo někam na výlet, tak se často stane, že je láhev někde položená, kde na ní svítí slunce. A to mě úplně děsí, co všechno se tam uvolňuje do pití :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5130
28.4.15 12:46

@Antonie Bolavá ahaaaa cumim.ja shanela cca pred pul rokem a nebyli k sehnani.mame neco jako striker ale jeste malinko jinou, ale ten typ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
28.4.15 13:42
@valina1 píše:
@Antonie Bolavá ahaaaa cumim.ja shanela cca pred pul rokem a nebyli k sehnani.mame neco jako striker ale jeste malinko jinou, ale ten typ

Já už je tam kupovala určitě dřív než před půl rokem :mrgreen:
Ty máš určitě tu nekapající žejo? 8o Tu já strašně chci a ta fakt u nás ještě není. Kdes ji vzala??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
28.4.15 13:45

@valina1 Už to mám. Gizmo se to jmenuje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5130
28.4.15 18:44

@Antonie Bolavá ano.to bude dle googlu ona. kamaradka ji objednavala z usa. brala jich vic aby se vyplatilo postovne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
16.8.15 11:02

Taky jsem koupila dětem tyhle láhve. Jedna nám chvíli tekla, pak jsem zjistila, že vypadlo takové průhledné těsnění, ale naštěstí jsem ho našla. Teď už netecou. Dcera ji bude mít i do školy, takže v tašce téct nesmí. Divila jsem se, že láhve mají kolem sroubeni celkem velkou mezeru, ale s tesnenim zatím dobrý. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

První dýně

• (4.2) + 69 recenzí

Kapsička mango/hruška

• (4.8) + 40 recenzí