Avent pro první doušky - prosba o radu

733
15.8.15 08:26

Avent pro prvni dousky - prosba o radu

Ahoj, prosim o radu - vy ktere mate pro sva miminka zakoupeny hrnecek od Aventu - pro prvni dousky (viz obrazek), muzete mi napsat jaky tvar pripadne pocet direk ma hubicka od hrnecku? :) mam podezreni, ze mam nejakeho umele upraveneh zmetka a mimi se mi v hrnecku malem utopilo :( moc dekuji za vase zkusenosti :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1671
15.8.15 09:14

Hubicka je prorizla ne dirky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
733
15.8.15 09:43

Ok super, vyrobce mi psal ze ma mit 3 durky a my meli prorizlou tak jsem z toho byla zmatena… :) takze takova podelna carka..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2612
15.8.15 09:55

@Teresk
no já mám tento hrneček, ale starší kolekce a hubička je měkká, má 3 dírky a ve spodu je taková ta membrána, aby hrneček při otočení netekl…možná to má nový typ jinak a výrobce popsal starší verzi, nevím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1671
15.8.15 10:33

@Teresk jojo presne tak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
733
15.8.15 10:34

@Adinka_2012 my mame take mekkou hubicku, s pojistkou /membránkou/ - ta ma take prorozlou carecku a na hubicce mame proziznuto, ale je fakt ze bych uvitala 3 durky :) a kazdopadne nam pekne tece, prijde mi ze ta hubicka tam nesedi… chtela sem hrnecek uz dat miminku a misto toho ho budu uz podruhe reklamovat (poprve neme otvor zadny, anu durky, ani carku) :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2612
15.8.15 10:40

@Teresk
tak mi membránu prořízlou nemáme, je tam jen dírka, kterou se membrána uchycuje k hubičce…no asi jiný systém, každopádně asi moc nefunguje :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
15.8.15 11:57

@Teresk máme typ kupovaný před půl rokem, má 3 dírky s měkkou násoskou.. ale kluk se v tom topí doteď.. i ta membrána tam je - neteče to, ale to je tak vše..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
733
15.8.15 21:50

Me ten hrnecek funguje celkove divne, kdyz tam nandam hubicku a zasroubuji, tak se ta hubicka pohne - otoci a samotna hubicka je nakrivo oproti uchytum… teda jestli chapete jak to myslim… :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1671
16.8.15 09:46

@Teresk jojo me taky holka to vubec nechce pije z lqhvicky od jupika :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
17.8.15 22:26

teresk

Ahoj jsou různé savičky od aventu podle měsíců je bílá od 6měsíců ta je s dírkama a měká od 12měsíců je zelená s dírkama a tvrdá a od 18měsíců je bez dírek tvrdá a vypadá jako takové silnější brčko neboli pítko nebo pak jsou i brčka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
733
29.8.15 11:08

@anela1982 super diky za vysvetleni

komunikovala jsem s primo s vyrobcem, byli moc ochotni, a jejich zamestanec mi vysvetlil, ze jak pises, od 6mesicu je hubicka lehounce mekci bila s tremi otvory a ze ta prorizla hodne mekkoucka je az od 12m+ proto se mi malem malej zadusil, ze e-shop ktery prodava tyto hrnecky pochybil… prijde mi to jako sakra pochybeni… kdyz to muze ohrozit dite… pry si to s e-shopem vyridi sami a me poslou hrnecek novy pro 6mesicni mimi :palec: super pristup od nich :) no kazdopadne bych chtela videt do hlavy tem co jsou na tom e-shopu, proc delaj takove „prasarny“ :( clovek jeste aby proveroval a overoval, co je vazne bezpecne… :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59409
29.8.15 11:13

@Teresk já ted taky psala rovnou do Aventu a odpověd ihned a kdysi jsme něco reklamovala a hned posílali nové zboží :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

První dýně

• (4.2) + 69 recenzí

Kapsička mango/hruška

• (4.8) + 40 recenzí