Vysněný dům

Napsat příspěvek
Velikost písma:
207
22.4.16 22:03

Tak v dobe netu je inspirace habakuk…ne…a moc nechapu anonym…asi aby znami nevedeli, ze se chystate poridit dum…no, moc verohodny to, zakladatelko, neni…ale treba se nekdo pochlubi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11514
22.4.16 22:11

Tak domeček už by mohl být hotový a na chalupu se musím vrhnout… Asi okna :think: Tak doufám, že to pomůže.. :pankac: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1133
22.4.16 22:27

Ahoj. Na trapně položenou otázku tristní odpovědi :roll: Je soukromé… a soukromé.
Něco jiného je vyfotit záda dítěte s vyrážkou nebo těhotenský test (byť je to ryze osobní, ale nic neodhalující), ale nikdo nebo jen málokdo ti tu vyfotí svůj vlastní dům, auto, rodinu… Prostě zkus svůj dotaz přeformulovat, jinak se nic nedovíš. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
22.4.16 23:00
@xantipi píše:
Tak domeček už by mohl být hotový a na chalupu se musím vrhnout… Asi okna :think: Tak doufám, že to pomůže.. :pankac: :andel:

Tož doufám, že chalupu olepíš perníčkama:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11514
22.4.16 23:28
@pe-terka píše:
Tož doufám, že chalupu olepíš perníčkama:-)

Na perníky nejsem :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7527
23.4.16 00:02
@Anonymní píše:
Ano, Vaše soukromý mě hodně zajímá, proto jsem tu diskuzi zakládala, samozřejmě že má každý jiný vkus, ale jentak mě napadlo co se komu líbí a třeba se ještě něčím inspirovat, vzhledem k tpmu že jsme toho prošli spoutu, máme skoro vybráno, ale zajímalo mě co se komu líbí a myslela jsem třeba jen návrhy, nic osobního, tak se nepo… A když nemáte zájem tak si ty moudra nechte na doma a nepruďte.. ;)

původně jsem si tu diskuzi chtěla rozkliknout jen pro zajímavost, ale tys mě fakt dostala do kolen… pokud máš představu, tak ti je asi jedno jak to mají ostatní, alespoň dle logiky věci, jsi buď troll, nebo velmi naivní že si myslíš že ti tady budou dávat fotky svých domů :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.4.16 00:10

Vy jste jak umanuty, psala jsem navrh, nebo to co jste nekde videli, nepotrebuju vase soukrome fotky a primo dum, ve kterem bydlite, jen me zajimal nazor holek tady co se jim libi, to je cely, necekala jsem ze hned kazdy bude fotit svuj dum a necekala jsem ze kdyz to nekoho nebude zajimat a nebude chtit odpovedet tak me tu nebude pranyrovat jak si jako naivne muzu myslet ze mi sem naposilate vase domy, ne to jsem si nemyslela… Chtela jsem jen par odpovedi ze treba nekoho zaujal tenhle navrh a ma ho v hlave ptze to je necim vyjimecny takze se o nej podeli, to je cely… Zblaznete se.. A ano anonymne, protoze k tomu mam vazny duvod!

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.4.16 06:50

Ono taky dost zalezi, jaky mate pozemek a kde. My mame dum ve svahu, takze na to uz byla potreba pomoc architekta. Dum ma tim padem atypicky tvar i diky svetovym stranam, vetsi okna a v obyvaku mame 4m sklenene okno na terasu, castecne oblozeny drevem, cerna strecha, kremova fasada. Tmava okna. Foto davat nebudu, a radeji anonym

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.4.16 07:00

Dekuji, za normalni odpoved.. :palec:
Ptam se proto, ze ac jsme vse prolezli, pokazde kdyz se ondomu nekde zminime, znami nam ukazi nejakej zvlastni zajimavy dum ktery nekde videli nebo treba o nem psali a oni si jej ulozily… Mame pozemek velky

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.4.16 07:14

My postupovali obracene. Architektce jsme rekli co chceme mit uvnitr, kolik pokoju atd., diky okoli a malo svetlu bylo jasne, ze chceme velka okna, spousta veci se resila prubezne, menila se. Ono je spousta krasnych domu, ale fakt doporucuju nejakeho architekta a treba podle vasich pozadavku navrhne prave ten,,vas,, a bude pro vas nejlepsi.

• Citovat
  • Upravit
3478
23.4.16 07:41

Zkus napsat nebo pohledat radši tady:

https://www.emimino.cz/…s-uz-158419/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
830
23.4.16 13:03

Ja teda resila jak vypada uvnitr, venek pro me neni az tak dulezity. Zvenku muze byt nadherny a pak zjistim, ze dispozice je na houby a je tam neco co nevyhovuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4243
23.4.16 13:07

Mně se líbí domy od HP domy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
23.4.16 14:24
@xantipi píše:
Na perníky nejsem :-)

no to já vím, ale Jeníček a Mařenka jo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
302
23.4.16 16:20

Mně se líbí tento typ domů. Přírodní materiály, žádné šílené barevné fasády. A do patra. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný