Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Myslim takove ty velke venkovni zabetonovane. U nas se docela vyuzivaji, ale pres zimu nam jeden stojan uhnil (prorezavel). Oprava mi pripada hrozne slozita a navic mam problem sehnat nekoho, kdo by to provedl.
Nevite, jestli se nekde daji koupit nove? Zatim hledam bezvysledne. Jak probihaji revitalizace sidlist, tak obcas pisou ne internetu, ze tam davaji nove susaky. Ale nemuzu zjistit, kde je lidi berou. Moc dekuji.
@olga1975 obrať se na majitele. Buď bytové družstvo nebo na MÚ kterému to patří a nech si poradit
@olga1975 Zkusila bych se obrátit se žádostí na městský-obecní úřad. Myslím, že pokud ten pozemek za domem, kde je ten sušák, nepatří přímo k domu… tak by to mělo mít na starosti město. Ale těžko říct, jestli budou mít peníze na opravu.
@olga1975 no vždyt je to kus železa a trochu betonu to tam nemáte jednoho schopného chlapa? ![]()
Obratila jsem se na MeU, ale zatim na me prdi
.
Je to na pozemku mesta, ale nevim presne, komu to patri. Vyuziva to nase spolecenstvi vlastniku, postavili to zrejme pred cca 50 lety puvodni clenove.
Bože kdekoliv - domácí kutil, stavební firma, lešenářská, zámečníci…spíš je problém - kdo to zaplatí ![]()
Příspěvek upraven 21.04.16 v 13:27
@ka2ka píše:
@olga1975 no vždyt je to kus železa a trochu betonu to tam nemáte jednoho schopného chlapa?
Uplne presne nechapu, co tim myslis
Kdybych vedela, kde ten kus zeleza sezenu, tak to tu asi neresim.
Jinak, jsou tu prevazne duchodci.
Hotové to nejspíš neseženeš, musíš zadat jako zakázku na výrobu a montáž
pro stavebni firmy je to tak bezvyznamna zakazka, ze do toho nejdou, par jsem obvolala.
Domaciho kutila nemam.
Zkusim pohledat nejakeho zamecnika.
Ja proste v techhle oborech nemam zadne zname, ach jo…
@olga1975 píše:
Uplne presne nechapu, co tim myslisKdybych vedela, kde ten kus zeleza sezenu, tak to tu asi neresim.Jinak, jsou tu prevazne duchodci.
myslíš takové ty železné sušáky co byli do tvaru T ne? Jakýkoliv zámečník, šikovný kutil ti to svaří navaří očka na šnůry, vykopete díru a zalijete betonem nějak nechápu kde je problém? Jako doufat, že vám tohle město opraví a zaplatí mi přijde dost naivní
jo a jinak železo se dá normálně koupit prodávají ho na metry i ti to rovnou nařežou ![]()
@olga1975 píše:
@paola white @Black CatObratila jsem se na MeU, ale zatim na me prdi
Je to na pozemku mesta, ale nevim presne, komu to patri. Vyuziva to nase spolecenstvi vlastniku, postavili to zrejme pred cca 50 lety puvodni clenove..
No pokud to není oficiální stavba, tak to město opravovat za svoje peníze nebude. Nejspíš vám ještě nařídí, abyste ten sušák odstranili.
No, chybi mi ten kutil.
Penize mam, nechci, aby mi to platilo mesto, jenom jsem myslela, ze mi treba poradi, kde to sehnat.
Kdyz koupim to zelezo, potrebuju to nekde svarit. Svarecku nemam.
Ja jsem proste myslela, ze se to da nekde koupit hotove.
Proste nejsem kutil, neznam zadneho kutila a potrebuju veset pradlo.
@olga1975 sežeň zámečníka vysvětli mu to a popros ho on ti to udělá, stavební firmu fakt na tohle nepotřebuješ a nebo zkus sehnat takového toho hodinového manžela ten to zvládne taky nebo aktivní důchodce ![]()