Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@olga1975 až ten sušák budeš mít tak dej vědět to zapijeme, chystáš se na to jak na stavbu nějakýho paláce ![]()
@olga1975 píše:
Uplne presne nechapu, co tim myslisKdybych vedela, kde ten kus zeleza sezenu, tak to tu asi neresim.Jinak, jsou tu prevazne duchodci.
U nás stejný problém, ale pozemek pod nima je soukromníka, jinak jsme společ. vlastníků a MÚ tu investovat do nich logicky nechce… Jsme rádi, že pokáceli nebezpečný strom.
To jsi ale nenapsala že to chceš jen na věšení prádla ne koberců:-) Nyní na věšení prádla používá něco takového, to koupíš všude https://www.eva.cz/…-400-deluxe/
@ivvet píše:
To jsi ale nenapsala že to chceš jen na věšení prádla ne koberců:-) Nyní na věšení prádla používá něco takového, to koupíš všude https://www.eva.cz/…-400-deluxe/
Koupíš, ale tak na zahradu oplocenou a ne mezi volně přístupné baráky ![]()
tak sleduj, je to cca 14 dnu, co jsem si vsimla, ze to uhnilo. Jsem trochu nervozni, jak se kolem toho ochomytaji deti.
Moje akce za tech 14 dnu:
1. napsala jsem mistostarostce, jestli nevi, co s tim. Je to totiz na pozemku mesta, nevim, jake jsou vlastnicke vztahy a navic je nase sidliste pamatkove chranene, kdyz jsme rekonstruovali dum, meli treba z MeU pripominky, ze nemame komin cerveny, ale bily ![]()
2. Mistostarostka si se mnou 2 x domluvila schuzku, ze neco vymyslime, dvakrat neprisla a neomluvila se ![]()
3. Volala jsem dvema zednikum. Ti jedni slibili, ze prijdou a neprisli. Ti druzi rekli rovnou, ze na tak male zakazky prdi.
4. Nasla jsem hodinoveho manzela - neodepsal.
5. Nasla jsem kutila - znamy pres dve kolena - nema cas.
Je pravda, ze tyden z tech ctrnacti dnu jsem byla sama doma (bez manzela), coz jedu v zakladnim rezimu, takze aktivne na tom pracuju tyden.
A uz mam depku, ze takovou blbost nejsem schopna zorganizovat.
Manzel zacina stavet dum a susak ho naprosto nebere, stejne se do roka stehujem pryc…
@olga1975 jak moc je to uhnilý to tam je vysloveně díra nebo je to jen orezlý?
@ivvet píše:
Kdybych to mela na vlastni zahrade, tak to neresim ani minutu a proste natahnu snuru mezi stromy nebo koupim tohle, cos psala nebo si necham udelat takove ty drevene, co vypadaji jak detske prulezky. No ale tady by to neproslo.
Vsadim se, ze do dvou dnu by si nekdo stezoval na MeU, ze to narusuje raz sidliste a ze to tady hyzdi.
Je to takove ucko naopak (dve nohy a mezitim v cca 2 metrech spojka s hackama). A ta jedna noha je uplne uhnila. Proste se volne gingla. Drzi to jenom na te druhe.
@olga1975 tak to je blbý když už se to hýbe, ale kdyby jsi se hnala někoho kdo má svářečku at ti na to koukne možná by jste to nemuseli dělat celé a šlo by to je svařit kusem železa
@ka2ka píše:
@olga1975 tak to je blbý když už se to hýbe, ale kdyby jsi se hnala někoho kdo má svářečku at ti na to koukne možná by jste to nemuseli dělat celé a šlo by to je svařit kusem železa
No a jsem zase na zacatku
Kde, ach jo, kde sehnat TOHO cloveka.
Neni to muj pozemek ani muj susak. Sezenu nekde na inzerat tydyta a vsichni sousedi budou nadavat a budou si za zady suskat, jak jsem to vis co… A vsichni ze sousednich domu budou mit vtipne pripominky. A z MeU prijde kontrola a bude pruda.
Ted o tom vlastne nikdo nevi ![]()
@olga1975 píše:
@Ali-AliZatim mi jenom jednou nejaky uchyl sebral kalhotky
A to ti jako nevadí, že půlka sídliště ví, jaký nosíš spodní prádlo? ![]()
Ale, musim myslet pozitivne.
1. zavolam do zamecnictvi
2. zavolam jeste jednou tomu zednikovi, co slibil, ze prijde.
Holky, drzte mi palce ![]()
@PetraJ píše:
A to ti jako nevadí, že půlka sídliště ví, jaký nosíš spodní prádlo?
kdybys vedela, co tam lidi vesi ![]()
Ale ja teda tridim ![]()
Spodni pradlo uz vetsinou vesim doma.
Ted tam mam povesene ponozky, teplaky, sukne a kalhoty ![]()