Vysněný dům

• Fotoalbum (5)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
276
22.4.16 21:16

Vysněný dům

Ahoj holky! Řešíme teď s manželem dům, mé kamarádky zrovna také, zatím se koukáme po různých projektech a napadlo mě, že Vás poprosim o fota Vašich nebo i cizích domů, které Vás zaujaly,, nebo jsou něčím výjimečné :) pro inspiraci :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9166
22.4.16 21:21

A klíče od baráku nechceš??? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
22.4.16 21:24
@Anonymní píše:
Ahoj holky! Řešíme teď s manželem dům, mé kamarádky zrovna také, zatím se koukáme po různých projektech a napadlo mě, že Vás poprosim o fota Vašich nebo i cizích domů, které Vás zaujaly,, nebo jsou něčím výjimečné :) pro inspiraci :)

Vážně si myslíš, že tu někdo bude odhalovat své soukromí? Tím spíše anonymu? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
22.4.16 21:26
@Anonymní píše:
Ahoj holky! Řešíme teď s manželem dům, mé kamarádky zrovna také, zatím se koukáme po různých projektech a napadlo mě, že Vás poprosim o fota Vašich nebo i cizích domů, které Vás zaujaly,, nebo jsou něčím výjimečné :) pro inspiraci :)

A k čemu ti to bude? Na fotkách se ti sejde milion domů, každý jiný, protože každý má jiný vkus a možnosti. Není lepší projít nějaký katalog a třeba se už rovnou zaměřit na ten tvůj vysněný typ? :nevim:
Tohle je stejně ujetý, jako když se někdo ptá, jak má pojmenovat dítě :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
22.4.16 21:27
@KPKristy píše:
A k čemu ti to bude? Na fotkách se ti sejde milion domů, každý jiný, protože každý má jiný vkus a možnosti. Není lepší projít nějaký katalog a třeba se už rovnou zaměřit na ten tvůj vysněný typ? :nevim:
Tohle je stejně ujetý, jako když se někdo ptá, jak má pojmenovat dítě :mrgreen:

klasické Epipino :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1883
22.4.16 21:27

K čemu je ti fotka domu, co ti to prozradí o jeho vlastnostech? Fotek je na internetu miliony a každému se líbí něco jiného.

Ale i tak se ti pokusím pomoci: http://lmgtfy.com/?… a klikni obrázky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30927
22.4.16 21:33
@Burj Chalifa píše:
Vážně si myslíš, že tu někdo bude odhalovat své soukromí? Tím spíše anonymu? :mrgreen:

Kdybyste nezacaly do zakladatelky sit, tak by se tu nasla rada uzivatelek, ktere by se ochotne pochlubily. Casto nevericne koukam, co tu nektere na sebe povi :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
276
22.4.16 21:36

Ano, Vaše soukromý mě hodně zajímá, proto jsem tu diskuzi zakládala, samozřejmě že má každý jiný vkus, ale jentak mě napadlo co se komu líbí a třeba se ještě něčím inspirovat, vzhledem k tpmu že jsme toho prošli spoutu, máme skoro vybráno, ale zajímalo mě co se komu líbí a myslela jsem třeba jen návrhy, nic osobního, tak se nepo… A když nemáte zájem tak si ty moudra nechte na doma a nepruďte.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
22.4.16 21:36
@Cuddy píše:
Kdybyste nezacaly do zakladatelky sit, tak by se tu nasla rada uzivatelek, ktere by se ochotne pochlubily. Casto nevericne koukam, co tu nektere na sebe povi :nevim:

Máš recht. Mohla bejt zábava…:(.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2839
22.4.16 21:38

@Cuddy :palec: jeden neco vyplivne a stado ovci se prida.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30927
22.4.16 21:39
@Anonymní píše:
Ano, Vaše soukromý mě hodně zajímá, proto jsem tu diskuzi zakládala, samozřejmě že má každý jiný vkus, ale jentak mě napadlo co se komu líbí a třeba se ještě něčím inspirovat, vzhledem k tpmu že jsme toho prošli spoutu, máme skoro vybráno, ale zajímalo mě co se komu líbí a myslela jsem třeba jen návrhy, nic osobního, tak se nepo… A když nemáte zájem tak si ty moudra nechte na doma a nepruďte.. ;)

Tak ukaz, co jste vybrali a my se pokusime poradit, co vidime za + a - na jednotlivych variantach.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
22.4.16 21:40
@Anonymní píše:
Ano, Vaše soukromý mě hodně zajímá, proto jsem tu diskuzi zakládala, samozřejmě že má každý jiný vkus, ale jentak mě napadlo co se komu líbí a třeba se ještě něčím inspirovat, vzhledem k tpmu že jsme toho prošli spoutu, máme skoro vybráno, ale zajímalo mě co se komu líbí a myslela jsem třeba jen návrhy, nic osobního, tak se nepo… A když nemáte zájem tak si ty moudra nechte na doma a nepruďte.. ;)

my už ale jsme doma :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35755
22.4.16 21:41

Bez na modrou strechu, to je server o bydlení a inspirace tam je milion.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3736
22.4.16 21:43

Zakladatelce doporučuju stránky modrastrecha.cz, tam je fotek aleluja.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
207
22.4.16 22:03

Tak v dobe netu je inspirace habakuk…ne…a moc nechapu anonym…asi aby znami nevedeli, ze se chystate poridit dum…no, moc verohodny to, zakladatelko, neni…ale treba se nekdo pochlubi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný