Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj holky! Řešíme teď s manželem dům, mé kamarádky zrovna také, zatím se koukáme po různých projektech a napadlo mě, že Vás poprosim o fota Vašich nebo i cizích domů, které Vás zaujaly,, nebo jsou něčím výjimečné
pro inspiraci ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj holky! Řešíme teď s manželem dům, mé kamarádky zrovna také, zatím se koukáme po různých projektech a napadlo mě, že Vás poprosim o fota Vašich nebo i cizích domů, které Vás zaujaly,, nebo jsou něčím výjimečnépro inspiraci
Vážně si myslíš, že tu někdo bude odhalovat své soukromí? Tím spíše anonymu? ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj holky! Řešíme teď s manželem dům, mé kamarádky zrovna také, zatím se koukáme po různých projektech a napadlo mě, že Vás poprosim o fota Vašich nebo i cizích domů, které Vás zaujaly,, nebo jsou něčím výjimečnépro inspiraci
A k čemu ti to bude? Na fotkách se ti sejde milion domů, každý jiný, protože každý má jiný vkus a možnosti. Není lepší projít nějaký katalog a třeba se už rovnou zaměřit na ten tvůj vysněný typ? ![]()
Tohle je stejně ujetý, jako když se někdo ptá, jak má pojmenovat dítě ![]()
@KPKristy píše:
A k čemu ti to bude? Na fotkách se ti sejde milion domů, každý jiný, protože každý má jiný vkus a možnosti. Není lepší projít nějaký katalog a třeba se už rovnou zaměřit na ten tvůj vysněný typ?
Tohle je stejně ujetý, jako když se někdo ptá, jak má pojmenovat dítě
klasické Epipino ![]()
K čemu je ti fotka domu, co ti to prozradí o jeho vlastnostech? Fotek je na internetu miliony a každému se líbí něco jiného.
Ale i tak se ti pokusím pomoci: http://lmgtfy.com/?… a klikni obrázky.
@Burj Chalifa píše:
Vážně si myslíš, že tu někdo bude odhalovat své soukromí? Tím spíše anonymu?
Kdybyste nezacaly do zakladatelky sit, tak by se tu nasla rada uzivatelek, ktere by se ochotne pochlubily. Casto nevericne koukam, co tu nektere na sebe povi ![]()
Ano, Vaše soukromý mě hodně zajímá, proto jsem tu diskuzi zakládala, samozřejmě že má každý jiný vkus, ale jentak mě napadlo co se komu líbí a třeba se ještě něčím inspirovat, vzhledem k tpmu že jsme toho prošli spoutu, máme skoro vybráno, ale zajímalo mě co se komu líbí a myslela jsem třeba jen návrhy, nic osobního, tak se nepo… A když nemáte zájem tak si ty moudra nechte na doma a nepruďte.. ![]()
@Cuddy píše:
Kdybyste nezacaly do zakladatelky sit, tak by se tu nasla rada uzivatelek, ktere by se ochotne pochlubily. Casto nevericne koukam, co tu nektere na sebe povi
Máš recht. Mohla bejt zábava…:(.
@Anonymní píše:
Ano, Vaše soukromý mě hodně zajímá, proto jsem tu diskuzi zakládala, samozřejmě že má každý jiný vkus, ale jentak mě napadlo co se komu líbí a třeba se ještě něčím inspirovat, vzhledem k tpmu že jsme toho prošli spoutu, máme skoro vybráno, ale zajímalo mě co se komu líbí a myslela jsem třeba jen návrhy, nic osobního, tak se nepo… A když nemáte zájem tak si ty moudra nechte na doma a nepruďte..
Tak ukaz, co jste vybrali a my se pokusime poradit, co vidime za + a - na jednotlivych variantach.
@Anonymní píše:
Ano, Vaše soukromý mě hodně zajímá, proto jsem tu diskuzi zakládala, samozřejmě že má každý jiný vkus, ale jentak mě napadlo co se komu líbí a třeba se ještě něčím inspirovat, vzhledem k tpmu že jsme toho prošli spoutu, máme skoro vybráno, ale zajímalo mě co se komu líbí a myslela jsem třeba jen návrhy, nic osobního, tak se nepo… A když nemáte zájem tak si ty moudra nechte na doma a nepruďte..
my už ale jsme doma ![]()
Bez na modrou strechu, to je server o bydlení a inspirace tam je milion.
Zakladatelce doporučuju stránky modrastrecha.cz, tam je fotek aleluja.
Tak v dobe netu je inspirace habakuk…ne…a moc nechapu anonym…asi aby znami nevedeli, ze se chystate poridit dum…no, moc verohodny to, zakladatelko, neni…ale treba se nekdo pochlubi