Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Jo já nela také přes 1000. Byla to endometrioza. Sla jsem na laparo, potom pul roku hormonální lecba a hodnota klesla
Ahoj ja měla před dvěma lety 53 za měsíc 48 a za další tři měsíce 60 poslána na speciální ultrazvuk vše OK pak na speciální pracoviště na endometrióza vše OK. Ji občas tam byla cysta sama odešla krev mi dvakrát brali při menstruaci ( což mi v nemocnici jasně potvrdili že to má velký vliv na zvýšené výsledky a moje gynekoložka ač je skvěla mi stále tvrdí že to na to nemá žádný vliv ) no a ted po dvou letech na kontrole zjištěna malá cysta a CA 125 zase zvýšený 56. za tři měsíce kontrola
Je mi 51 let v přechodu prý ještě nejsem, tak taky nevim proč??? Prý to ale někdo může mít takto zvýšené pořád a je úplně zdraví, ta norma 35 je prý průměr
Ahoj, chci se zeptat, zda máte někdo zkušenosti s vysokými hodnotami CA 125? Kamarádka měla výsledky z krve přes 1000, norma je prý do 35. Má endometriózu, je objednána na další vyšetření. Mám strach, rada si přečtu další názory a zkušenosti.
Dekuji