Vysokotlaký čistič Karcher, jaký máte?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Vysokotlaký čistič Karcher, jaký máte?
Ahoj, léto už nenápadně mizí a mi už hlavou šrotuje, co koupím svému muži k vánocům. Nechci kupovat pitominky, ale něco, co fakt využije. Napadl mě právě ten vysokotlaký čistič, tak bych ráda zjistila, jestli někdo máte, či používáte, koukala jsem na nějaký ten Car za necelých čtyři tisíce. Je to palba, tak, abych začala šetřit… ![]()
Uvítám tipy, zkušenosti, zda i z těch „levnějších“ jsou dobré a využitelné kusy, neb za těch 8 či 13 tisíc, na ty bych fakt neměla. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@Mahja My máme ten jejich nejlevnější model a spouží spolehlivě. Přesný model nevím, kouknu se a dopíšu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@j.a.n.i1 píše:
@Mahja My máme ten jejich nejlevnější model a spouží spolehlivě. Přesný model nevím, kouknu se a dopíšu.
Moc díky a pisni prosím, na co všechno používáte.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My mame na podlahy aj na okna. Nemaju chybu. Spokojnost nad mieru. Odvtedy umyva okna a cisti podlahy len manzel.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Mahja Tak na model jsem se ještě nekoukla, ale je to ten malý žlutý bez koleček, nastojato. A používáme ho výhradně jako klasickou vapku, tedy venku na čistění všeho možného, autem počínaje, přes různé špinavé odolné věci, plot apodobně a chodníkem konče. Krom té základní trysky jsme snad ještě nic jiného nepoužili.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@j.a.n.i1 píše:
@Mahja Tak na model jsem se ještě nekoukla, ale je to ten malý žlutý bez koleček, nastojato. A používáme ho výhradně jako klasickou vapku, tedy venku na čistění všeho možného, autem počínaje, přes různé špinavé odolné věci, plot apodobně a chodníkem konče. Krom té základní trysky jsme snad ještě nic jiného nepoužili.
Jaký to je? ukaž…já právě zvažuji na okna toto http://parni-cistice.heureka.cz/…-wv-50-plus/ tak jestli se pak nevyplatí přidat a koupit i něco jiného…když je to i na auto..to má furt
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kozisek Kožíšku, to máme doma, a super. Tak právě zvažuji něco pro toho muže…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobrý večer máte někdo zkušenositi s parním čističem na vodní kámen ve sprchovém koudě? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit