Vyšší dávky Terezie?

Anonymní
5.2.24 00:38

Vyšší dávky Terezie?

Zakládám poprvé diskuzi a dávám anonymně jinak bych si naflakala..
Dceři dávám Terezii místo Vigantolu na savičku lahvičky.. kapnu kapku ale někdy sjede tak dám ještě jednu.. někdy mi kaplo vic :oops: no každopádně máme savicky od MUM, takže i ta savicka dole kde je rozsirena byla mastna takže určitě nedostala všechnu tu dávku do pusinky.. ale čtu tu že na klinice měli dítě, které po dobu 3 měsíců dostávalo 3-5 kapek Vigantolu a bylo předávkované a zkrátka mělo něco s ledvinami a srdcem.. mám se bát, popřípadě nějak řešit (už budu podávat jedině na lžičku), co bych na ni měla pozorovat? :,( :,( :,( :,( je jí 8m a pár dní..

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
44194
5.2.24 02:12
@Anonymní píše:
Zakládám poprvé diskuzi a dávám anonymně jinak bych si naflakala..
Dceři dávám Terezii místo Vigantolu na savičku lahvičky.. kapnu kapku ale někdy sjede tak dám ještě jednu.. někdy mi kaplo vic :oops: no každopádně máme savicky od MUM, takže i ta savicka dole kde je rozsirena byla mastna takže určitě nedostala všechnu tu dávku do pusinky.. ale čtu tu že na klinice měli dítě, které po dobu 3 měsíců dostávalo 3-5 kapek Vigantolu a bylo předávkované a zkrátka mělo něco s ledvinami a srdcem.. mám se bát, popřípadě nějak řešit (už budu podávat jedině na lžičku), co bych na ni měla pozorovat? :,( :,( :,( :,( je jí 8m a pár dní..

Naopak jsem někde četla doporučení, že ideální by bylo kapat Vigantol všem dětem do 5 let v dávce 3 až 5 kapek :) Jenže na to v rozpočtu nejsou peníze a musíš se kolikrát dohadovat s pediatrem, když chceš napsat po dosažení jednoho roku. Praktik taky bez důvodu nenapíše. My jsme lahvičku u všech dětí několikrát rozbili nebo ztratili na dovolené, abychom měli nějakou zásobu :mrgreen:

Česká populace, zvlášť dětská je spíš poddavkovaná než že by něco hrozilo, ale hladina jde určit z krevních testů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.2.24 03:41

@1Pears1 no dceři Vigantol nesedl, takže kupuju Terezii právě.. Vigantol je na předpis a je to lék a Terezie je volně dostupná i třeba v DM a je to vedeno jako doplněk stravy..
Aby se v tom čert vyznal

• Citovat
  • Upravit
Kocicka1987
5.2.24 07:33

A proč ji to nedáváš na lžičku, už druhou dceru mám kojenou a vitamíny, probiotika dostávají malou lžičkou přímo do pusinky.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí

GS Mamavit Prefolin + DHA