Vyšší leukocyty-dr nekomentoval

27031
12.7.10 12:01

Vyšší leukocyty-dr nekomentoval

zdravím všechny dneska jsem byla na KO.Dr mi vše hezky vypsal do průkajdy,mám leukocyty 15,1 což je vyšší než norma pokud se nepeltu…zatím mám dopsano něco 3,93 ale nepřečtu co.Dr mi k tomu nic neřekl,Mám prý i málo železa ale nepředepsal může to být tím?Nebo to s tím nemá co dělat?Mám docela obavy u prvního těhu mi porod i kvůli vysokým leukocytům (27) vyvolávali.Můj dr nějak nic nekomentuje jen řekne že mimi hezky roste a to je vše zbytek si vyčtu v průkajdě ale tohle mě zarazilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9943
12.7.10 12:41

ahoj-tak 15 není zatím moc, to v těhu trošku může být, schválně jsem hledala i své vlastní výsledky z doby těhu, jestli si to nepletu a mám tam taky 15,5. Těch 27 už ovšem bylo dost no. Takže doporučuju zatím hlídat, aby se už nezvyšovaly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
676
12.7.10 13:10

Uklidním tě, dělala jsem v laboratoři v nemocnici a v těhotenství je zvýšené množství leukocytů zcela běžné. Má je řekla bych 99 % těhulek. Vůbec se tím neznepokojuj. Doktor si to určitě hlídá. S železem neporadím, nepíšeš hodnotu, ale pokud je jen lehce snížené, na léky je vždycky dost čas, zkus to řešit stravou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43039
12.7.10 13:19

těhule mají zvýšené leukocyty, kolem těch patnácti, je to OK

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie