Nemocná v I.trimestru

110
12.7.10 07:42

nemocná v I.trimestru

Ahoj holky, poraďte mi co na bolest v krku? nastydla jsem z klimatizace v autě a pálí mě hrozně v krku, pomalu nemluvím, vykašlávám zelené hleny :-(. Teplou mám 37,5.V lékárně mi dali homeopatika HOMEOGENE 9 a kapky do nosu z mořské soli,cucám každou hodinu prášek, ale účinky nějak nevidím. Cítím se teď víc nemocná, než těhotná a mám strach o mimi, co to s ním může udělat :-(, jsem teprve ve 12+5tt :-(-děkuji moc Adéla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17010
12.7.10 08:15

Já to tak měla v cca 11týdnu a brala jsem antibiotika, měla jsem zánět nosohltanu.
Dobré by bylo zajít k dr. ať se ti podívá do krku, jestli nemáš angínu, to by pak bylo na antibiotika, pokud, ne doporučí ti něco on, nebo si můžeš koupit v lékárně volně prodejný Bioparox, to jsou lokální antibiotika do nosu a do úst..... na teplotu a bolest obyčejný Paralen, jinak můžeš Septisan - ale to moc nezabírá a pak myslím Stopangin…
A čaj s citronem a hodně vitamínu C :wink:
A neboj se s miminkem bolení v krku nic neudělá, jen nesmí být horečky, těch 37.5 není nic hrozného, ale můžeš si vzít Paralen.
Přeju ať jsi brzy fit :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
110
12.7.10 09:07

Děkuji moc,o tom Bioparoxu jsem už uvažovala, asi to zkusím, mandle zatím oteklé nemám, tak uvidím, jak mi bude zítra ráno, kdyžtak bych šla k Dr.ať se mi tam mrkne, ale nerada bych antibiotika. Paralen mi nezabírá, na mě působí jen ibalgin, ale bojím se toho kombinovat tolik najednou :-(. Nesnáším tohle počasí :-(, takhle se to dá sotva zvládat a ještě k tomu tohle :-(. Snad teplota nestoupne. Adéla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4697
12.7.10 09:52

ahojky,
já jsem tohle taky měla a brala jsem tem BIOPAROX můžu říct jak si ho všichni chválý tak mě nezabral vůbec. Pomohl mi jen ten paralen ležení v postely, zabalený krk a šalvějový pastylky. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
261
12.7.10 11:20

Ahojky, já měla něco podobného a MUDr. mi dovolila stopangin ve spreji a pak taky kloktat vincentku. Ale být tebou, tak to raději konzultuju s doktorem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
110
12.7.10 14:04

tak já občas stříknu Bioparox, občas ta homeopatika, piju čaj s medem a citronem, udělala jsem si zábal na krk a uvidím do zítřka, jinak bych musela k praktický, pýchý mě celý den v podbříšku vlevo, tak doufám, že je to jen děloha a nic s mimi :-? . Můj gynekolog mi říkal totiž, že vpravo je to dobrý, protože děloha je nasměrovaná na pravou stranu a většinou, když se zvětšuje tak bolí pravá strana a mě jak naschvál dneska celý den pýchá vlevo :cry: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
468
30.6.14 11:24

Ahojte těhulky, jsem teprve 8+5tt a od 5ti leté dcerky jsem chytla nějakého bacila, ta má i teploty a já doufám, že mě se teploty vyhnou. Mám obavy o miminko, cca před 9 měsíci jsem měla zamlklé těhu. a o to je teď těžší uvěřit, že vše bude vpořádku a teď ta nemoc. Zatím nic hrozného, bolest v krku, rýma :|, přemýšlím čím to co nejrychleji vykurýruji bez léků.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
30.6.14 11:29

@kristinas co nejvic odpocivat, caj s citronem :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
468
30.6.14 11:36

@quinny asi nic jiného nevymyslím a spala bych klidně celý den :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
30.6.14 12:06

@kristinas spi pokud te 5letacka necha. Tu unavu mam taky na zacatku kazdeho tehotenstvi a vubec nemusim byt nemocna :mrgreen: drzim pesti at je to ok :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
468
30.6.14 12:30

@quinny Naštěstí je zlatíčková a nechá mě odpočívat a teď po obídku pustíme pohádku a zalezeme obě do pelíšku. JJ to máš pravdu, i bez nemoci bych prospala půl dne o to je to teď silnější potřeba spát :lol: :lol: :lol:
děkuji, já doufám že to bude o. k. a dotáhneme to do zdárného konce ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
30.6.14 15:20

@kristinas jj v tomhle veku uz jsou nenarocni :palec: urcite dotahnete, spatne uz sis vybrala tak at se dari :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
468
30.6.14 18:36

@quinny děkuji :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.9.14 12:43

Ahojky těhulky,
Prodělala jste některá z Vás v 1 trimestru nějakou virózu, já jsem v 11 tt a na začátku ledna jsem prodělala samovolný potrat, teď mě skolila včera nějaká pitomá viróza a všude se píše že viróza v 1 trimestru poškozuje plod protože se mu vyvíjí všechny orgány :( mám docela strach, horečky nemám, ale mám hrozný kašel, ucpaný nos a o bolesti svalů a úmnavě ani nemluvím :( nerada bych znovu prodělala potrat jestli máte některá podobné zkušenosti písněte jak to dopadlo :( děkuji za všechny komentáře a rady ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6721
23.9.14 12:47

@Veronika1209 já na začátku těhu měla 39 tepltoy nějaký strašný moribundus, byla týden vedle rentgenu, měla totálně v háji štítnou žlázu a ještě byla pod vlivem spousty léčiv teratogenních :/ tak se teéž obávám, ale ni říkají, že bud se to prostě vyvine a bude to ok a nebo to zanikne. což u mne tak taky mále vypadalo, když už mě posílali na revizi. nakonec to bobiš zvládl, tak snad už to bude ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí