Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Holky, jsem teď 8tt a někdy cítím na jedné straně podbříšku ,jakobych tam něco měla, nevím jak bych to popsala. Určitě je to zvětšená děloha,ale je to cítit převážně na pravé straně. Máte to taky některá?
Není to na pravé straně? Já bych řekla, že to není zvětšená děloha (na to je ještě brzy), ale spíš vazy, které se natahují (ale kvůli zvětšování dělohy to je). Většina těhulek to cítí víc vpravo, ale nemusí to být pravidlo.
Jj v pravo to cítím. nebolí to jen je to takový pocit,že tam něco mám.Zvláštní ![]()
Taky jsem to měla… někdo to mívá na pravé straně, někdo na levé. Asi to budou ty vazy, na zvětšování dělohy je opravdu brzy jak říká hkac.
já ze zač. cítila takový tlaky až tupou bolest..to je jak mimí roste:) tuším, že taky na pravý..bála jsem se, že mám slepáka ![]()
Ahojte sem tady nova, sem strasne zvedava jestli se nam to uz povedlo a nevim koho se zeptat, snazime se o mimi a uz je to asi tady, teda nevim to uplne presne 2,3,4 sem mela plodne dny a styk s pritelem, k dnesku tak 2 dny max mam krece v brichu jak kdybych to mela dostat a vcera po sexu sem trosku na zachode krvacela zadna hruza, pry se to muze uhnizdovat, mam zimnici, boli mne bradavky, a zada…je mozne ze se to povedlo aj driv snazime se co 2 dny…uz 2 mesic. Delala sem si rano test ale je jeste asi brzo. Poradte sem nedockava
![]()
Pokud je neg test těhotná nejsi a nejspíš to co popisuješ je pms