Peřinky do kočárku nebo plymo?

Andulinečka
11.7.10 07:23

peřinky do kočárku nebo plymo?

:-) Ahojky!Co je lepší na zimní miminko,peřinky nebo plymo?Myslím si,že plymo ale nevím jestli je to klasická přikrývka nebo to slouží jako fusak,do kterého miminko vložím.Fusak mám a tak bych chtěla klasickou přikrývku ale s toho teplejšího materiálu jako plymo.Poradíte? :think: :nevim: :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17042
11.7.10 07:32

Ahoj. Adámek je říjnový a od začátku jezdil v kočárku v zimním fusaku. Od propuštění z porodnice se teploty držely kolem 4°C někdy bylo na nule. Takže jezdil v mikince a fusaku, pak když přituhovalo přidávala jsem vrstvy.
Máme fusak Emitex Combi a je krásně teploučký. Peřinky ani plymo jsme neměli vůbec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16291
11.7.10 07:42

Já bych řekla že zimnímu to je fuk, protože to není vidět (pokud ti jde o parádu).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Andulinečka
11.7.10 07:48

Děkuji za rady :lol: Nejde mi o parádu ale aby nebyla mimčovi zima.Každopádně fusak a na to deka a asi podle počasí,pokud by byla velká zima,bych koupila přikrývku. :mavam:

• Citovat
  • Upravit
4118
11.7.10 08:07

Mě osobně přijdou peřinky jen jako machrovina. Neměla jsem je, nemám a ani kupovat nebudu. Deka podle mě dítě obalí mnohem líp a na zimu jedině pořádnej fusak :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5907
11.7.10 08:33

Já jsem taky měla fusak z emitexu,je perfektní.Peřinky nějak neuznávám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9094
11.7.10 08:46

Tak malej se narodil v lednu a to bylo kolem -15 a fakt šílená zima. Nejlepší mi přišla zimní zavinka od Emitexu protože se dala perfektně stáhnout kolem hlavičky a byl v ní dobře zabalenej. V ní jsem ho ještě šuplado tenčího fusaku protože byla fakt velká kosa.
V peřinkách by mi asi zmrznul :mrgreen:
Mě to nepřijde moc praktický… . Dodneška žádnou nemám. Má jednu flees deku kterou vozím a jinak nic… .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16291
11.7.10 08:52

Já bych kolem toho fusaku (když nejde o parádu) spíš omotala deku v případě mrazů jako byly vloni. Ta se přecijen dá zabalit kolem dokola, kdežto peřinka jen z vrchnu, maximálně ze stran.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
11.7.10 09:18

Ahoj, na zimní miminko bych nepořizovala ani jedno :wink: (teda, upřímně ani na jarní, nějak jsem tento kousek výbavičky nikdy nepostrádala 8-) ) „Zimní“ děti jsme dávali do emitexového fusaku a stačí přihodit deku, pokud je opravdu velká zima :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
11.7.10 09:43

Já jsem plymo původně pro první dceru chtěla koupit (líbilo se mi to), ale pán v obchodě s dětskými věcmi, když jsem kupovala kočárek, mi to rozmluvil. Poslechla jsem a měl pravdu. Nevyužila bych to. Starší je narozená v květnu a týden po jejím narození začala hrozná vedra, takže tam jsem nepoužívala dlouho nic. Mladší je narozená v únoru, zima byla celkem dost a rozhodně stačila zavinovačka (Emitex) a přes ní deku a nánožník na korbičku. Když byly ty největší mrazy a byly jsme venku, tak v tom fusaku byla ještě v kombinézce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mala_carodejka
11.7.10 21:32

Ahoj, my máme dubnové miminko a rozhodli se, že koupíme plymo (fusak máme také). V některých obchodech na nás koukali jak na blázny, že už se prý ani plymo nevyrábí. Není to pravda. Vyrábí. Takže když je trochu chladněji, dávám plymo a v zimě budu dávat fusak.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky