Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojte holky,predem se omlouvam,diskuzi na podobne tema je hodne,ale je to pripad o pripadu a ja potrebuji poradit konkretne pro me…
Takze posledni MS jsem mela 1.cervna,30.cervna jsem delala tehu test a vysel // ,od 2.cervence jsem byla hospitalizovana ve spitale-spineni,pichani v brise,mela jsem klidovy rezim,po dvou dnech me potize vymizely a bylo mi fajn,co dva dny mi brali krev-hodnoty :2/7 (3den vynechani MS) 194, 4/7 293,6/7 590,8/7 982,10/7 necelych 1500…8.7 mi delali utz a mela jsem tam Gestacni vacek stari 4+2…
Ted se ptam,ze prijde mi ten vzrust hrozne malicky a i na muj tyden,kdo zazil neco podobneho?V utery jdu na uzt,budu vlastne podle MS 6tt ,holky poradte mi neco,jsem z toho hodne nervozni,je to me prvni tehotenstvi.dekujiiiii moooc za reakce ![]()
ja jsem tak rozhozena,ze jsem napsala smejiciho se smajlika,ale byl to prehmat,jeste jsem si to po sobe cetla,ale to si nevsimla,tak je to tam jak pest na oko,je mi prave ze opacne ![]()
ahoj radusko tak to hcg mas opravdu ne necelych 1500 ale 1584!!!
Radano, je to ruzne. Nekomu i pres pomaly narust hcg to dopadne dobre, mimco to dozene. Mne to bohuzel dopadlo spadne. Nicmene ty narusty zas tak male nejsou, ja bych prckovi verila. Dej mu jeste cas, uvidis ze to zvladne
ahojky nechci strašit , ale ja když jsem byla poprve těhotna tak mě hcq stoupalo celkem dost(i o par tisic za dva dny) a stejnak to dopadlo ZP, ale každy jsme jiny a u Tebe to muže dopadnout dobře držim palečky
jeee,to me mrzi,2potraty…brrr,je mi to lito,ale musi se jit dal,co jineho zbyva,ze?Ja mam zase za sebou hodne brisnich operaci,sem jeden cas byla vic v nemocnici nez doma,kdyz zlobi zdravi tak je to snad to nejhorsi,proto uz jsem z kazde bolistky tak vytrepana ![]()
ahoj lucy,dekuji…vidim,ze ty jsi mela pri prvni kontrole teda hodnotu hcg,tise zavidim
,ja musim cekat a modlit se jak to bude dal…
neboj se musiš veřit že všechno bude dobre moje kamaradka měla na první kontrole hodnotu 330 a ted ma 14 dni do porodu u každeho je to jine, budu ti držet palečky at je to dobre musi to byt dobre
Ahojky,
já jsem byla 4+6 a měla jsem hodnotu 374, no a teď už jsem ve 28.tt a je to v pohodě.....Neboj se, všechno bude dobrý.
Ahojte holky, predem se omlouvam, diskuzi na podobne tema je hodne, ale je to pripad o pripadu a ja potrebuji poradit konkretne pro me…
Takže poslední menstruaci jsem měla 4.června, další očekávaná menstruace mi nepřišla a tak jsem si dělala 8.července test a byly tam //. Hned 10.července jsem šla ke gynekologovi a ten tam nic neviděl. Poslal me do nemocnice a byla jsem hospitalizovaná. Vzali mi krev a bylo pozitivní hcG. Rekli že si mě tady nechají do soboty a znovu se udělají testy a ultrazvuk. Testy byly pozitivní znovu a nárůst tam byl. Na ultrazvuku stále nic. Pry si mě tady nechají do pondělí a vše se zopakuje. Dnes v neděli za mnou byl nějaký doktor (asi ze sálu) a říkal že nárůst není dvojnásobný jak by měl být. Že tam je teprve 396. Hned mi začal povídat že by jsme zítra udělali menší zákrok a vyčistili děložní sliznici. Vystrašil me protože miminko si přejeme a věříme tomu ale nevim co si o tom mám myslet. Poradíte mi holky prosím?
@Kajuška8 jaké hodnoty byly před tím? Záleží jak hcg roste, ale počkala bych. pokud to neklesá a při takto nízkých hodnotách bych počkala co další krev. pokud by hcg klesalo tak je to jasné.
@Kajuška8 popravdě záleží, kdy byla ovulace. Mohla byt třeba později a proto není nic vidět. Ale záleží také jak HCG roste. Pokud opravdu pomalu, tak není něco v pořádku. Ale když víš jen jednu hodnotu tak těžko říct.