Vyšší postel pro dvouleté dítě

1263
9.8.16 07:57

Vyšší postel pro dvouleté dite

Ahoj maminky, plánují koupit novou postýlku. Z důvodu ušetření místa bych chtěla koupit postel vyšší. Máte děti, které měli takovou postel už ve dvou letech?
Viz foto:
rozměry postele VxŠxD 114 × 96,5 × 211 cm
Malá nespí úplně v klidu, ale taky sebou zas tolik nehaze. Občas se pretoci na druhou stranu atd. Někdy si zasekne nohu ve spruslich postýlky.

Predemoc diky za reakce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
9.8.16 08:06

@Erkata u nás ani omylem, máme 40 cm a i tak dítě pořád chytám.. ale on je strašný hraboš.. podobnou (Nemo), jsem koupila staršímu, když mu byly necelé 4 roky a v pohodě.. ale našemu malému bych fakt neměla odvahu to koupit.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2852
9.8.16 08:22

Tak malému dítku bych koupila nízkou- přece jen v noci chodí na záchod, nebo za rodiči do postele a mohlo by si ublížit. takovou bych pořizovala až od 3,5 let a ještě dost záleří na dítěti, jak moc v noci cestuje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27621
9.8.16 08:34

Tohle bych nekoupila ani našemu skoro tříletému pořád se točí, přetáčí a hlavně i ted z postele občas spadne :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30305
9.8.16 08:34

Koupili jsem jí teď dceři 2,5 a synovi 4,5, ale uvidím jak na ní bude bezpečně lést a slézat z ní a pokud bude problém dostane matraci do domečku a bude spát tam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68930
9.8.16 08:50

Měla bych strach, až bude dítko rozespalé chodit v noci na záchod…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35029
9.8.16 08:54

Starší měl od tří let vysokou, samozřejmě se zábranou, ale i tak jsem se bála, že zbuchne, když dělá kraviny, spal s plenou, takže slézání jsme neřešili, naopak jsme pak ani nedodělávali schůdky, ale vůbec mu to nevadilo. Teď ve 4 letech se začal učit na noc bez pleny, dali jsme schůdky, zvládal v pohodě i v noci, ale mladší (2) chtěl pořád lézt za ním a to bych večer neuhlídala, usínají samotní, takže jsme postel snížili na klasickou výšku a už jinou dělat nebudeme. Původně to bylo z důvodu místa, ale raději jsme uvolnili dětem ještě jeden pokoj a budou mít svojí hernu a svojí ložnici a časem každý svůj pokoj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1263
9.8.16 09:09

Moc diky rady. Radši pořídím nízkou. Nemáte ještě zkušenosti jak připevnit nebesa tak aby nebyla zavěšená na stropě? Ať to má aspoň trochu hezký :-).
Mam na mysli tyto

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
928
9.8.16 10:28
@Erkata píše:
Moc diky rady. Radši pořídím nízkou. Nemáte ještě zkušenosti jak připevnit nebesa tak aby nebyla zavěšená na stropě? Ať to má aspoň trochu hezký :-).
Mam na mysli tyto

ahoj, mužeš prozradit kde si našla tuto postýlku? Taky mám vyhlídnuté něco podobného jako v hlavním příspěvku, ale dle rad tedy pořídíme později. Tato se mi líbí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
9.8.16 10:37

Měla bych strach.
my máme palandu, ale zaítm nahoře nikdo nespí, jen starší synové z ní občas koukají na pohádky. no a jednou tak koukají, a najednou šílenej řev, 6 letý chtěl jít na záchod, a nějak se nepovedl, nějak klopýtl, a zůstal viset na žebříku za nohu, hlavou dolů. naštěstí měl jen modřinu nahoře na stehně, a ne přelámaný nohy ani rozbitou hlavu. a to ani nebyl rozespalej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1263
9.8.16 12:06
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
928
9.8.16 18:39
@slavuska1 píše:
Měla bych strach.
my máme palandu, ale zaítm nahoře nikdo nespí, jen starší synové z ní občas koukají na pohádky. no a jednou tak koukají, a najednou šílenej řev, 6 letý chtěl jít na záchod, a nějak se nepovedl, nějak klopýtl, a zůstal viset na žebříku za nohu, hlavou dolů. naštěstí měl jen modřinu nahoře na stehně, a ne přelámaný nohy ani rozbitou hlavu. a to ani nebyl rozespalej.

no tedy, my měli taky palandu, velkou na chalupě, s dvoulužkem, a já na ní pokud vím spala už v předškolním věku neboť si pamatuji, že jsem tam měla ještě malou dětskou peřinu. Ale jak to bylo dvoulužko, tak sem spala v rohu a starší ségra spala na kraji. V životě jsem odtamtud nespadla, je ale pravda, že při nalézání mi ze začátku pomáhal táta :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí