Výstava motýlů Troja

1400
5.4.15 11:10

Výstava motýlů Troja

Ahoj všem,

Rádi bychom dnes vyrazili do Troji na výstavu motýlů, ale nejsem si jistá, jestli není lepší jít až později - jde mi o to, jestli už nějaké vylíhlé uvidíme, či ne… Máte někdo zkušenost?

Moc děkuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14637
5.4.15 11:44

@Kacise Také by mě zajímalo, kdy je ideální vyrazit, dík za téma, počkám s tebou na odpovědi. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2266
5.4.15 12:03

Jé my byli loni poslední den výstavy, motýlů hodně, a jak byli už unavení, tak se dali i chytit na ruku a nikomu to nevadilo. jen nebylo tolik druhů vylíhlích, bylo vidět dost mrtvolek nebo starých, už unavených motýlů. ale s dětma to bylo fajn, dokázaly toho motýlka najít, neuletěl jim. :kytka: :kytka: takže za mě, s dětma ke konci dubna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
5.4.15 12:04

@Kacise oni se líhnou postupně, takže ano, můžete teď - nebude tam tolik lidí a motýlci jsou ;) Sice né v extrémním množství, ale zase si to víc vychutnáte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1762
5.4.15 12:54

Jak píšou holky, líhnou se postupně.
Mně ale vadili ti umírající nebo mrtví chudáci. Jinak jsou ale krásní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3395
5.4.15 13:16
@Kacise píše:
Ahoj všem,

Rádi bychom dnes vyrazili do Troji na výstavu motýlů, ale nejsem si jistá, jestli není lepší jít až později - jde mi o to, jestli už nějaké vylíhlé uvidíme, či ne… Máte někdo zkušenost?

Moc děkuji :)

Dnes tam akorat byla s dcerou svagrova a uz ma foto motylu na fb ;-) :-D takze asi je uvidite ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
340
5.4.15 13:52

Líhnou se postupně a vždycky nějaké uvidíte. Motýl nemá tak dlouhý život, že bys měla možnost vidět všechny druhy najednou, ale je to rozhodně velký zážitek jak pro děti tak i pro dospělé. A navíc tam uvitíte i ve vitrínách různé stádia vývoje, takže je to zajímavé i pro větší děti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1400
5.4.15 15:28

Suuuper! Moc moc děkuju, už se těšíme :) Zkusíme příští víkend :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Výlety s dětmi na eMiminu

Kam na rodinný výlet s dětmi?

Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.