Výstava motýlů Troja
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Výstava motýlů Troja
Ahoj všem,
Rádi bychom dnes vyrazili do Troji na výstavu motýlů, ale nejsem si jistá, jestli není lepší jít až později - jde mi o to, jestli už nějaké vylíhlé uvidíme, či ne… Máte někdo zkušenost?
Moc děkuji ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@Kacise Také by mě zajímalo, kdy je ideální vyrazit, dík za téma, počkám s tebou na odpovědi. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jé my byli loni poslední den výstavy, motýlů hodně, a jak byli už unavení, tak se dali i chytit na ruku a nikomu to nevadilo. jen nebylo tolik druhů vylíhlích, bylo vidět dost mrtvolek nebo starých, už unavených motýlů. ale s dětma to bylo fajn, dokázaly toho motýlka najít, neuletěl jim.
takže za mě, s dětma ke konci dubna
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kacise oni se líhnou postupně, takže ano, můžete teď - nebude tam tolik lidí a motýlci jsou
Sice né v extrémním množství, ale zase si to víc vychutnáte.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jak píšou holky, líhnou se postupně.
Mně ale vadili ti umírající nebo mrtví chudáci. Jinak jsou ale krásní.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kacise píše:
Ahoj všem,Rádi bychom dnes vyrazili do Troji na výstavu motýlů, ale nejsem si jistá, jestli není lepší jít až později - jde mi o to, jestli už nějaké vylíhlé uvidíme, či ne… Máte někdo zkušenost?
Moc děkuji
Dnes tam akorat byla s dcerou svagrova a uz ma foto motylu na fb
takze asi je uvidite ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Líhnou se postupně a vždycky nějaké uvidíte. Motýl nemá tak dlouhý život, že bys měla možnost vidět všechny druhy najednou, ale je to rozhodně velký zážitek jak pro děti tak i pro dospělé. A navíc tam uvitíte i ve vitrínách různé stádia vývoje, takže je to zajímavé i pro větší děti.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Další témata z kategorie
Výlety s dětmi na eMiminu
Kam na rodinný výlet s dětmi?
Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.