Kde můžeme zaparkovat místo Zelňáku

7
26.3.15 09:03

Kde můžeme zaparkovat místo Zelňáku

Ahoj všem, nejlépe Brňákům. Potřebovala bych prosím poradit, v sobotu jedeme do Husy na provázku a jelikož se Zelňák pořád rekonstruuje, nevíme kde poblíž zaparkovat? :think: Jedeme z Havlíčkova Brodu a v Brně se zase tak moc nevyznáme, jezdíme tam spíš vlakem. Děkuju za radu. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3796
26.3.15 09:10

V sobotu asi od 13 hodin můžeš zadarmo parkovat ve Vaňkovce. Do divadla je to kousek, asi 10 minut chůze na podpatkách. My to tam využíváme často.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2777
26.3.15 09:35

Nebo u Janackova divadla je ted nove parkovani v podzemi, ne? Ale urcite placene.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1166
26.3.15 09:36

@ropucha 02 A to parkoviště se večer nezavírá? :think: Jestli ne, tak je to super, to si musím zapamatovat :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3796
26.3.15 09:48

@Daduka Do 22 hodin určitě ne, přes noc jsem tam auto neměla, ale tuším, že i v neděli je to tam zadara. Pokud to nějak nezměnili, teď autem moc nejezdím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24870
26.3.15 13:49

Já jednou přišla do Vaňkovky pozdě, parkoviště už bylo zavřený. Obíhala jsem budovu a hledala hlídače. Až jsem se na něj dobouchala, otevřel mi, pustil k autu a pak ven :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Výlety s dětmi na eMiminu

Kam na rodinný výlet s dětmi?

Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.