Baby friendly podniky v ČR

33
20.3.15 09:19

Baby friendly podniky v ČR

Ahoj,
chtěla bych se zeptat, zda nevíte o nějakém serveru, kde by se daly najít restaurace, které jsou vhodné pro návštěvu s dětmi. Nebo prostě kde tohle zjistit?
Rádi cestujeme, ráda se scházím s kamarádkama venku a je vždy problém na najít restauraci/kavárnu, do které by se jednak bez problému vešel kočárek a nepřekážel, kde by se dalo přebalit a pokud možno i nakojit. A když ještě někam jdu sama, tak je potřeba bezbariérové wc…
Našla jsem zatím stránky http://www.babyfriendlycertificate.cz/
Ale není toho tam zatím moc, většinou je tam uvedeno, jestli mají dětský koutek, ale synovi ještě není ani rok, tak to nepotřebujeme, jde mi o ten prostor, bezbariérové wc, přebalování.
Dík moc :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
406
20.3.15 13:49

O stránkách nevím, ale dala by se tady třeba přidávat do příspěvků kdo má kde zkušenost :think:
U mě je takovou jistotou McDonald :oops: Hlavně třeba když jedem přes republiku po dálnici nebo někam kde to neznám. Mají přebalovák, ohřejou skleničku nebo lahvičku, mají dětské židličky apod. Ale je to prostě fast food, takže na jídlo s dětma to moc není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
20.3.15 20:56

Dík za tip, Mekáč budu brát jako takovou jistotu:) Při cestování na rychlou zastávku dobrý, ale sejít se tam s kámoškama nebo udělat si hezký oběd na výletě není úplně ono, to je jasný.
Našla jsem ještě tohle:
https://www.facebook.com/mamakmame
Něco takového bych si přesně představovala, ale začíná to, tak toho tam moc není.
No kdyby měl někdo tip na baby friendly restaurace kdekoliv po ČR, tak sem s ním :) díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
22.3.15 09:08

Diskuze se moc nerozjela, nicméně našla jsem ještě tohle, třeba to někomu pomůže- Baby friendly restaurace v Praze:
 http://www.praha.eu/…taurace.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
24.3.15 22:08

Zdravim vsechny, o nejakem serveru, ktery by sdruzoval babyfriendly podniky nevim, ale sama za sebe bych vam pro sraz s kamaradkami a detmi doporucila Creative World v Praze na Zlicine vedle IKEA (www.creativeworld.cz). Je tam vse, o cem pisete - a jeste mnoho veci a zazitku navic :-) Uziji si tam deti od nejmensich az po ty odrostlejsi a vy s kamaradkami na sebe diky tamnim domeckum s aktivitami, relaxacni hale s detskym koutkem (ackoliv cela hala je vlastne detsky koutek s restauraci dohromady :-) budete mit cas :-) Zrovna vcera jsem se o tom s kamaradkou a nasimi detmi znovu presvedcila :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
27.3.15 19:36

Creative World vypadá super!! Vyzkouším.
Na kafe při procházce Prahou doporučuju Ta kavárna nebo Králík v rádiu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Výlety s dětmi na eMiminu

Kam na rodinný výlet s dětmi?

Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.