Nejlepší cukrárna Praha
- Fotoalbum (4)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Nejlepsi cukrarna Praha
Ahoj holky. Prosim poradte, kam v Praze do super cukrarny. Mam hrozny chute a nechci byt zklamana! Prosim poradte
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Vynikající zákusky má pekárna a cukrárna ve Vodičkový ul., přímo na zastávce tram ve směru od Václavského náměstí. Ale není to tam na posezení, koupit a odvézt si to domů. Mají i minizákusky, kus za 9 Kč a jsou opravdu vynikající.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já chodím jedině do Ovocného světozoru, mám jejich slevovou kartičku a jsem nadmíru spokojená. Zákusky jsou trochu dražší, ale za to luxusní a jednou za čas se to dá. Pobočky mají snad všude po celé Praze. Mrkni na stránky: http://www.ovocnysvetozor.cz/
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Treba Saint Tropez ve Vodičkové… Ovocný Světozor je slabý průměr, to bych si nedala.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
U nás v Kobylisích je super cukrárna, hodně druhů a nejlepší dortíky jaké jsem kdy jedla. Pořád říkám že mám štěstí že bydlím kousek
. Je to blízko od metra Kobylisy, tady je odkaz : http://www.cukrarna-praha8.cz/
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ve Strašnicích je dobrá cukrarna Dolce Carosello. Není tak drahá a urcite je lepší než Ovocný světozor.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já taky jedině Ovocný Světozor. A ta točená zmrzlina, pamatuju si jí nejmíň 35 let a je furt stejně dobrá ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Busy Bee píše:
Treba Saint Tropez ve Vodičkové… Ovocný Světozor je slabý průměr, to bych si nedala.
Muzu se zeptat kolik stoji ty dortiky? Ja sice nejsem z Prahy ale podle tech fotek bych nelenila a koupa bych si od kazdeho jeden. Mnam.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kamikaa píše:
Cukrárna pod Věží na Jiřáku, je tam i luxusni dětský koutek
Prosim Te, kde presne? Co je na Jiraku
? Asi nemyslis Jiriho z Podebrad? Cukrarna s dobrym detskym koutkem by se hodila ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Cukrárna hájek hájková. luxusní zákusky sice dražší ale nemají chybu. mají více poboček my chodíme v nových butovicích.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pokud ti nevadí si trochu připlatit, tak doporučuji Café Savoy (Vítězná 5, 150 00 Praha 5 Malá Strana). Je to tam kapánek dražší, ale jednou za čas se rozšoupnout neuškodí
Stojí to za to ![]()
- Citovat
- Upravit
Další témata z kategorie
Výlety s dětmi na eMiminu
Kam na rodinný výlet s dětmi?
Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.