For kids 2015
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
For kids 2015
Ahojky prosim o radu kdo jste byl v minulych letech na vystave jake je tam zazemi pro mala mimi? Na prebaleni, ohrati prikrmu atd. Dekuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Je, taková místnost s přebalovacím koutem, židlema a mikrovlnkou, často tam dávají příkrmy zdarma a různé vzorky a tak ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mě by zase zajímalo, jestli je vůbec vhodné tam děti brát (2,5roku)? Nechci aby nám tam ztropil scénu že chce všechny hračky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lucie66 většinou je to zhruba uprostřed, určitě to bude na nějakém plánku ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Zupa můj názor je, že ne… Teda záleží, proč tam jdeš. Je tam spousta lidí, kočárků a pak ty hračky, můj syn by třeba všechno chtěl, takže cca od roku a půl ho nechávám doma
. Jinak jsou tam ale pro děti atrakce, spousta hraček se dá vyzkoušet (klasicky Lego a Duplo, pak různé kreativní tvoření, kreslení, razítkování, společenské hry atd…), pak tam je třeba malé dopravní hřiště, skákací hrad atd.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, jen bych se prizivila s dotazem, pokd nebude vadit. Jak je to s navstevnosti o vikendu? Radi bychom vyrazili, ale nesnasime mraky lidi.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A kdy to vůbec je? Mě by se líbilo tam jít, ale odstříkávám a tam to nejspíš nepůjde. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@LindaPraha jsou tam mraky lidí, ale procházet se dá.
@Blondie66 PVA Letňany
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@AnastazieB chtela kdy ![]()
@Blondie66 9.-12.4. staci pouzit google
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@AnastazieB Spíš tak pro inspiraci, budeme dělat dětský pokoj. Přítel si právě bere kluka ten víkend takže by to bylo bud on nebo veletrh ![]()
Ale právě se bojím, že by jsme ho od tam tud nedostali ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Zupa hele, tenhle jarní veletrh je o dost horší než ten podzimní, nejsou tam skoro žádné hračky, jen spousta kočárků a potřeb spíš pro miminka. Podívej se na seznam vystavovatelů…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@AnastazieB mrknu, ale spíš to vynecháme a pujdeme radši do zoo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ten seznam vystavovatelu je tedy skutecna plina. Nesatkuju, nelatkuju, tak 3/4 veci jde mimo me… My chteli vybrat autosedacku
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Další témata z kategorie
Výlety s dětmi na eMiminu
Kam na rodinný výlet s dětmi?
Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.