For kids 2015

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1212
2.4.15 08:43

Ahoj, kdo jede letos na veletrh, teď jsem našla čestné vstupenky zdarma ;) Stačí vyplnit formulář a přijde vám mailem :dance:

http://www.forkids.cz/…/voucher.asp?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2325
2.4.15 10:00

@Luciii90 Jé super díky, hned jsem využila :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3909
7.4.15 14:38

Ahoj holky, já soutěžila o vstupenky na veletrh, která jsem nakonec vyhrála. Ale zároveň jsme dostali k nákupu věcí pro mimčo další lístky. Takže je mi líto, aby ty dvě vstupenky propadly. Nechtěla byste si některá ty lísky vyzvednout na Praze 6 v jednom obchodě? Detaily bych vám napsala do SZ, na jaké jsou jméno a tak… Ale prosím jen o vážné zájemce, kterým toto udělá radost!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
9.4.15 08:59

Mám taky jednu vstupenku navíc, kdyby někdo chtěl, přepošlu do mejlu:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
10.4.15 20:53

Jenom se mi to zdá, nebo je to rok od roku větší bída?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3909
10.4.15 22:44

@Krrysa No, musím říct, že opravdu tedy nic moc :-( Vždyť tam nic nebylo… jediné, co si lidi nosili, tak krmiva pro psy… Dát za lístky peníze, tak jsem hooodně naštvaná!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
11.4.15 07:21

@veveruschka tak nějak, taky jsem měla volnou vstupenku.. pamatuju si před pár rokama tam toho bylo víc, te´d už to byla fakt bída…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
549
11.4.15 07:54

@AnastazieB na podzim totiž souběžně probíhal For Toys, proto bylo tolik hraček

takže jarní veletrh je z hlediska hraček bezpečný :-) ale zase pro dítě nuda - kočárky, oblečení a tak @Zupa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2325
11.4.15 10:29

@hrnoulek nakoc se to vyřešilo za mě, jsem po operaci takže veletrh nepřipadá v úvahu, zkusíme ten podzimní :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26256
11.4.15 20:44

Holky, prosim daji se tam aspon omrknout autosedacky? Nerada bych tam zitra hnala celou rodini, abychom nic nevybrali

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Výlety s dětmi na eMiminu

Kam na rodinný výlet s dětmi?

Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.