Farmářské slavnosti 2015

20
2.4.15 14:39

Farmářské slavnosti 2015

Ahoj holky. Vloni jsme se zúčastnili skvělé akce pro rodiny s dětmi. Myslím, že se to jmenovalo Farmářské slavnosti a bylo to přímo na farmě, tady v Čechách. Chtěli bychom i letos vyrazit na to samé. Ale nemůžu najít žádné informace.
Nevíte někdo něco bližšího? Děkuji moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
665
2.4.15 15:06

Zkus se jich zeptat na fcb… Z info co jsem našla jsem pochopila, že v roce 2015 to bude znovu, ale ještě nejsou termíny :nevim:
 https://cs-cz.facebook.com/…451747862213

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
2.4.15 15:14

No jo, ale ani na jedné z té farmy jsme nebyli… :nevim:, tohle co jsem pochopila pořádá min. zemědělství, a to to určitě nebylo… Resp. slyšela jsem, že tyhlety za moc nestály, a pak byla ještě jiná organizace, která to pořádala po českých farmách… jenže kdybych si aspoň jednou něco zapamatovala… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
665
2.4.15 15:30

Tak to jo, dobré vědět :) No nic jiného jsem tedy také nenašla, tak bohužel neporadím. A na jaké farmě (název vesnice, město) to bylo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21529
2.4.15 16:58

@Ancacinek ještě je porada Zemědělský svaz a občas Asociace soukromého zemedelstvi. Pak také byly dny na farmách v rámci kampaně na značku Klasa. Je toho hodně, ale ještě je moc brzo. Rozjede se to nejdříve v květnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
3.4.15 10:38

Díky, tak ještě zkusím počkat… Každopádně chceme vyrazit… Bylo to kousek od Benešova, u Vlašimi v takové dědině. Jenže jsem tam byla tehdy bez manžela, byl v zahraničí, a já si názvy vůbec nepamatuju a přiznat mu, že jsem hloupá :D :D :D tak mi to bude připomínat pořád :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21529
3.4.15 16:16

@Ancacinek hele oni to dělají pokaždé na jiném miste, aby se mohlo odprezentovat co nejvíc farem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
drzamagda
3.4.15 16:19

Jestli o tom něco zjistíte, tak se prosím napište více infa. Ráda bych se tam letos podívala :)

• Citovat
  • Upravit
2
4.4.15 15:59

Ahoj, no my byli také na těch od min. zemědělství a to mě popravdě moc nenadchlo, ale zase bych tomu hned nechtěla dát červenou, slyšela jsem, že ty od asociace jsou moc pěkné, byly na nich kamarádky s rodinami a byly z toho nadšené, tak by mě také docela zajímalo, jestli je letos budou opět pořádat a popřípadě kde :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
7.4.15 11:47

Doufám, že bude někde poblíž a nebudeme muset jet přes celou republiku… I když na druhou stranu, když budu vědět dopředu, kde se chystají, můžeme si naplánovat i menší dovolenou. Pro děti je určitě lepší, když budou poznávat naší zem, než jen bezmyšlenkovitě jezdit do hotelů k moři… (tam se chystám, až budou děti velké a bude od nich klid :D :D :D )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
12.6.15 10:24

Tak jsem na to koukala a opravdu to pořádá ta ASZ, jak psala nahoře „nozu“ a teď 4.7. by to mělo být na Chrudimsku, takže plánujeme s mrňatama vyrazit. Tak snad budeme mít pěkné počasí. Kdyby jste se chtěli někdo přidat, tak sem to našla na tomhle odkazu:http://www.kamsdetmi.com/detail.html?… :) :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.6.15 13:05

Úplně náhodou jsem se k této diskuzi nachomejtla a moc děkuji za tip na výlet. To se bude rodince líbit :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Výlety s dětmi na eMiminu

Kam na rodinný výlet s dětmi?

Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.