Vysvědčení dříve

26
29.5.13 17:18

vysvědčení dříve

Ahoj holky, nemáte někdo zkušenost s vyzvedáváním vysvědčení pro dítě dříve? z důvodů, že na konci června jedeme na dovolenou, potřebujeme dostat vysvědčení tak o 2 či 3 dny dříve, zajímá mě zda je to možné, jestlipak už to někdo zkoušel? ;-)

Vysvědčení nechceme vyzvedávat až v září, proto se ptám pouze na to, zda je možné ho vydat dřív, díky.)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
napresdrzku
29.5.13 17:20

To myslím nejde, ale lze domluvit vyzvednutí např. po návratu z dovolené, ve škole vždycky někdo je. Já si ho takhle někdy ve druháku nebo třeťáku vyzvedával, když se mi nechtělo poslední týden do školy :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
1998
29.5.13 17:20

Ja si pamatuju, ze u nas to davali detem driv, i na stredni a to je 7 let zpatky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30399
29.5.13 17:22

Ahoj, u nás to možné není a když si nemohlo dítě přijít pro vysvědčení v den vydání tak mohl přijít rodič, případně mohli přijít ještě týden nebo 14 dnů v červenci a ředitel nebo sekretářka ho vydali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47103
29.5.13 17:26

Pamatuju si, že jsem ho jednou potřebovala dřív (jela jsem na dovču) a učitelka ho nevydala. Je to teda ale asi 15 let zpátky :-) Jen mi dala do obálky přeložený papír, kam mi napsala, že mám samé jedničky :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
298
29.5.13 17:34

Ahoj, máme to už po několikáté děti pomalu vychází a opět jsme napsali p. ředitelce, že 22.6 odlétáme, takže děti vysvědčení dostanou v pátek a není problém. Jen je dobré, napsat to o měsíc dříve, aby ředitelka stihla schválit a třídní vypsal výzo :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
29.5.13 17:41

My ho nevydáváme, ale minulý rok jsem ho jedný mamince dala den předem. Nikomu jsem nic nehlásila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1176
29.5.13 17:46

Já nevím jak je to ted, nebo na jiných školách, ale kamarádka na základce vždycky na konci června jezdila na dovolenou a domluvili se předem na předání vysvědčení po příjezdu z dovolené… stačilo se jen domluvit a pokud vím, tak nikdy neměli problém, jezdili takhle snad každý rok, co si pamatuji :-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ariadne

Asi záleží na systému. Musí být po pedag. radě a známky musí být zapsané v programu vysvědčení v pc, odtud se tisknou a několikrát kontrolují. Takže by to znamenalo práci navíc pro třídního, zástupce, ředitele atd. Viděla bych to na ochotě lidí a domluvit se s ředitelkou přímo.

• Citovat
  • Upravit
Ariadne

Jinak záleží jak moc předem. Den předem je v pohodě, ptž to už musí být podepsané.

• Citovat
  • Upravit
2816
29.5.13 18:26

Před 17 lety to šlo :D Končila jsem 8.třídu o 14 dní dřív, protože jsme se stěhovali do jiného města a okresu, a mamka tam takhle nastupovala do práce. Vlastně ségra končila stejně.. ta chodila do 2 třídy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1483
29.5.13 18:26

Domluvte se s třídní učitelkou. Musí to být po pedagogické závěrečné poradě, ta se většinou dělá 4 dny před vysvědčením. Hned Ti to pak může vytisknout, podepsat, dát podepsat řediteli a orazítkovat:) Nebo vyzvednout po dovolené, ve škole většinou bývají sekretářky v účtárně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3631
29.5.13 18:40

Tak dcera jde ještě příští týden do školy a pak odjíždíme. Taky vysvědčení dostaneme až po návratu. Sama třídní mi řekla, že to nejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3743
29.5.13 19:27

U nás se dříve nedává (chtěli jsme o 1 den), tak jsme si pro něj zašli o prázdninách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27305
29.5.13 21:38

Jsem učitelka. Vysvběčení se tiskne a veškeré podklady a náležitosti se předávájí třídním a kompletují až po pedag. radě a doplňovacích zkouškách, takže vysvědčení se tiskne většinou dva dny před vydáváním (tedy u nás). Navíc žádost o uvolnění žáka na dovolenou musí jít u nás přes ředitelku, písemně, nejpozději 14 dnů před dnem nástupu.
Nevyzvednutá vysvědčení se předávají na sekrtetariát, kde je možnost si je v úředních prázdninových hodinách vyzvednout.
Jednou mi (už plnoletý žák) donesl plnou moc pro rovněž plnoletého spolužáka, kde ho zplnomocňuje k vyzvednutí jeho vysvědčení, ověřené. Prošlo to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí