Vyteplené kalhoty na zimu pro dvouleťáka

256
29.10.14 22:28

Vyteplené kalhoty na zimu

Maminky, poraďte prosím, jaké koupit zateplené kalhoty na zimu pro dvoulené dítě do jeslí? Máme jedny vyteplené kalhoty Little Things po starší dceři a potřebuji ještě jedny. Se kterou značkou máte dobrou zkušenost tak, aby byly dostateně teplé?
Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2242
29.10.14 22:31

Já osobně mám moc ráda softshellky, jsou nepromokavé, neprofoukavé, prodyšné, vevnitř je flís, takže při teplotách okolo nuly děti nepotřebovaly punčošky nebo legíny, naopak, když bylo už hodně chladno, dostaly ty punčošky nebo legíny a při tom nebyly jak medvídek, mohly se dobře pohybovat. Od doby, co znám tento materiál, děti nic jiného nosit nechtějí a velmi se mi osvědčily právě i pro roční dcerku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
256
29.10.14 22:33

A máš prosím zkušenost s nějakou značkou, která se ti osvědčila?
My jsme měli softshellové kalhoty z Little Things (dříve věcičky ONO) a byly dost
tenké a volné, takže dceři v nich byla zima.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
29.10.14 22:36

http://www.modadeti.cz/…m-cerne.html#…
ted jsem kupovala tyhle a jsou super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
841
29.10.14 22:36

Koupila jsem (taky skoro dvouleté) v Tchibu zateplené rifle, 399,–

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8086
29.10.14 22:42

@ziza1108 http://www. mimibazar. cz/foto. php? id=78499516&tab=0
taky senám osvědčily softshelky. mám pro oba kluky několikatery a nosí téměř pořád.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8086
29.10.14 22:43
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
256
29.10.14 22:44
@Anetka11 píše:
http://www.modadeti.cz/…m-cerne.html#…
ted jsem kupovala tyhle a jsou super.

A jsou opravdu dost teplé na zimu? Nebo jsou spíš teď na toto počasí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2242
29.10.14 22:44

@ziza1108 Když já si je šiju sama, mám hubené děti a kalhoty se na ně pěkně blbě shání. Takže moje jim krásně pasují a ještě si na ně navymýšlejí svoje obrázky, odrazky a další blbinky. Jo a teď se navíc začal prodávat softshell, který má z rubové strany wellsoft (krásně chlupatý flís), ty musí být ještě teplejší, jen nevím, jestli ho třeba snesou ekzematici, ten flís můj syn s atopickým ekzémem snášel dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
29.10.14 22:47

Uplne na snih asi ne, ale myslim ze kdyz se pod ne daji puncochace, tak na zimu ok. Mam sama softshelky na zimu, kdyz jsme s detma venku a je v nich fakt hooodne teplo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5822
29.10.14 22:49

Tak já nakoupila už minulou zimu /která teda skoro ani nebyla a nečekám, že by to letos bylo jinak/ do školky zateplené kalhoty zn. kugo, wolf a byla jsem max spokojená, do školky snad ani nic jiného nenosí. Kupuju na mimibazaru, stejně tak k tomu 2 zimní bundy, 4 kalhoty, sladěno baravně a za mě fakt super. Softshell moc nemusím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
29.10.14 23:35

Mrkni na fler, šije tam zateplené kalhoty spousta dam…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
999
29.10.14 23:51

Ahoj my mame siftselky kugo a zateplene sustaky wolf a max spokojenost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2480
30.10.14 06:24

Do skolky jsem koupila levne zateplene softshellove kalhoty a sustaky od wolfa-dcera je tam za zimu znici a na tu hodinku-dve, co tam jsou venku ji to bohate staci. Pak nechavam sit na mimibazaru z kvalitniho softshellu a bundu a kalhoty jeste kupuji od Reimy, taky od ceskyho Fantoma-ale my jsme porad venku, chodime na vylety a jezdime na hory, tak kvalitni a drazsi outdoorove obleceni potrebujeme a vyuzijeme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
30.10.14 07:08

Vyborne je Topolino.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie