Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Holky, prosím o radu. Mám už několikatýdenní trápení s bolestí v krku bez teplot. Vždy to na chvilku přejde, ale do 3 dnů je to zpět. Mám už čtvrtý volně prodejný lék a opět to vypadá, že to asi nepomůže. Přemýšlím, že si zajdu na ORL na výtěr, ale zajímalo by mě, zda nevadí, že jsem si stříkala do krku například Stopangin - zda to nezkreslí výsledek. Děkuji!
Nevadí. Ale teď už nic nestříkat a ráno před výtěrem ani nečistit zuby.
Ahoj, zeptám se zde ať kvůli takové blbině nezakládám nové téma. Opakovaně mě už dlouho pobolívá v krku. Teď už přes týden mě bolí v krku, bolí mě při polykání a mám tam jakoby knedlík. Už jsem snědla tantum verde a strepfen, další léky na krk už kupovat nechci došla bych si radši na výtěr, ale dneska je tam doktor jen odpoledne - udělá mi ten výtěr odpoledne nebo je potřeba přijít ráno (jestli to třeba někam posílá
) nevíte? Nechci jezdit zbytečně, taky mám problém s hlídáním. Díky
@mackA159 píše:
Co si tam zavolat?
No jo ale zavolat můžu až odpoledne a nevím jestli pak seženu narychlo hlídání. Prostě by mi to usnadnilo kdyby mi tu někdo poradil jak to je s tím výtěrem, jestli shánět hlídání na dnes nebo jindy ráno
To ma kazdy doktor asi jinak, podle toho jak to ma zorganizovane…pocitam, ze to nekam posila, vim ze treba u nasi detske se to vyzvedava kolem obeda, takze odpo je to nanic.
Tyhle stěry se berou kdykoliv. Tam se nechávají bakterie pomnožit, takže nevadí, že se množí do zítra. Ale zavolala bych si tam, jestli tam vůbec mají volno.