Výtěr z krku

154
9.11.16 21:58

Výtěr z krku

Holky, prosím o radu. Mám už několikatýdenní trápení s bolestí v krku bez teplot. Vždy to na chvilku přejde, ale do 3 dnů je to zpět. Mám už čtvrtý volně prodejný lék a opět to vypadá, že to asi nepomůže. Přemýšlím, že si zajdu na ORL na výtěr, ale zajímalo by mě, zda nevadí, že jsem si stříkala do krku například Stopangin - zda to nezkreslí výsledek. Děkuji!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
558
9.11.16 22:09

Nevadí. Ale teď už nic nestříkat a ráno před výtěrem ani nečistit zuby.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.4.22 09:41

Ahoj, zeptám se zde ať kvůli takové blbině nezakládám nové téma. Opakovaně mě už dlouho pobolívá v krku. Teď už přes týden mě bolí v krku, bolí mě při polykání a mám tam jakoby knedlík. Už jsem snědla tantum verde a strepfen, další léky na krk už kupovat nechci došla bych si radši na výtěr, ale dneska je tam doktor jen odpoledne - udělá mi ten výtěr odpoledne nebo je potřeba přijít ráno (jestli to třeba někam posílá :think: ) nevíte? Nechci jezdit zbytečně, taky mám problém s hlídáním. Díky

• Citovat
  • Upravit
mackA159
25.4.22 09:51

Co si tam zavolat?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.4.22 10:07
@mackA159 píše:
Co si tam zavolat?

No jo ale zavolat můžu až odpoledne a nevím jestli pak seženu narychlo hlídání. Prostě by mi to usnadnilo kdyby mi tu někdo poradil jak to je s tím výtěrem, jestli shánět hlídání na dnes nebo jindy ráno

• Citovat
  • Upravit
15995
25.4.22 10:12

To ma kazdy doktor asi jinak, podle toho jak to ma zorganizovane…pocitam, ze to nekam posila, vim ze treba u nasi detske se to vyzvedava kolem obeda, takze odpo je to nanic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2241
25.4.22 10:29

Tyhle stěry se berou kdykoliv. Tam se nechávají bakterie pomnožit, takže nevadí, že se množí do zítra. Ale zavolala bych si tam, jestli tam vůbec mají volno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí