Vytočená ve 30tt

Mišis
14.10.11 19:10

Vytočená ve 30tt

Ahoj, cca před hod. mě vytočil jeden člen rodiny. Po chvíli jsem měla trochu závratě, bušilo mi srdce, bylo mi špatně od žaludku,vypila jsem 2 sklenice vody a tet už to je lepší ale pobolívá mě žaludeka trochu i střeva. Potřebuju uklidnit, stalo se to taky některé z Vás? Díky

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3400
14.10.11 19:20

Jestli se stalo to bušení nebo to rozčilení členem rodiny?

Ty příznaky jsou klasické z nervů, jak jsi se rozčílila. Do rána se z toho vyspíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23033
14.10.11 19:24

Nojo normalne, je to normalni. Hlavne si hlidej at ti neotece voda nebo nezacnes spinit a dej si cokoladu:) a jdi si lehnout nebo si pust film.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3138
14.10.11 19:32

já su vytočená furt :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mišis
14.10.11 19:32

Měla jsem asi 4 měsíce úplně bez jakýchkoli stresových situací tak asi si na to moje tělo natolik zvyklo že stačilo jen málo. Už je mi dobře jen mě pobolívá hlava a trochu mi hučí v uších.

• Citovat
  • Upravit
14106
14.10.11 19:33

Jo to znám. Vždycky to přešlo. Prostě je to od nervů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11502
14.10.11 19:36

Jo, teď co jsem těhotná mě dokáže něco vytočit na maximu, nedávno zrovna kamion, kterej z vedlejší váhal jestli mi tam má na hlavní vjet, no nakonec vjel a do mě vjel vztek jak blázen až mě rozbolelo břicho a měla jsem pocit, že potratim, měla jsem sto chutí mu jít dát do držky a věřim, že by mi bylo jedno jak vysokej nebo statnej by byl, já těhotná a ještě dítě sebou a on mi tam vjede, takže jsem měla co dělat abych to ubrzdila a nevlítla pod něj (byla jsem necelých 20 metrů před nim a mimo obec jela 80tkou) :cert: ;

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mišis
14.10.11 19:39
Pettulle píše:
Jo, teď co jsem těhotná mě dokáže něco vytočit na maximu, nedávno zrovna kamion, kterej z vedlejší váhal jestli mi tam má na hlavní vjet, no nakonec vjel a do mě vjel vztek jak blázen až mě rozbolelo břicho a měla jsem pocit, že potratim, měla jsem sto chutí mu jít dát do držky a věřim, že by mi bylo jedno jak vysokej nebo statnej by byl, já těhotná a ještě dítě sebou a on mi tam vjede, takže jsem měla co dělat abych to ubrzdila a nevlítla pod něj (byla jsem necelých 20 metrů před nim a mimo obec jela 80tkou) :cert: ;
Řídt v těhotenství a s dítětem v zadu to je opravdu na moje nervy, moc dobře vím o čem mluvíš. Hlavně že jste v pořádku.
  • Citovat
  • Upravit
8645
15.10.11 18:36

Ahojky, zrovna všera jsme se tak vytočila na starší dceru (17) , křičela jsem na ní, brečela, až mi tekla z nosu krev :cry: ......Skoro jsem se bála, že předčasně porodím,ale prcek naštěstí drží.
Snaž se lehnout, něco sladkýho nebo dobrýho a hlavně se snaž uklidnit a myslet na mimi :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí