Máte někdo zkušenosti s výtokem který svědí?

28.11.07 21:30

Výtok

Ahojky ,chtěla jsem se zeptat jestli máte někdo zkušenosti s výtokem který „svědí“.Pokud ano,které přípravky vám pomohly.Už jsem byla několikrát u doktorky,ale nikdy mi nic nepomohlo jedině tak jeden den.
Moc krát děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2069
28.11.07 21:41

ja jsem slysela o obyc bilem jogurtu a zabral mi a gynekolog me pak pochvalil, ale kdyz ti nepomohly ani medikamenty, tak tohle asi take ne co :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10480
28.11.07 21:43

Ahoj já na výtoky nikdy netrpěla, ale ségra si užila svý. Pomohlo jí přestat jíst sladký (živná půda pro bakterie), nosit bavlněný kalhotky a hlavně ne tanga a spodní prádlo po praní několikrát máchala a prala bez máchadla. Ještě používala gely na intimní hygienu (to není nic divnýho) a aněkdo jí poradil střídat je. Jsou to takový babský rady, ale jí to fakt pomohlo, teda v kombinaci s léčbou u dr. Tak ať máš brzy pokoj :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1311
28.11.07 22:22

Ahoj,

samozřejmě platí vše, co už holky výše napsaly, ale mě pomohly vag.čípky Gynopevaryl(volně prodejné v lékárně) a rozhodně si kup Lactobacily.

R.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
29.11.07 08:52

ahoj u me pomohlo od gyndu masticku Canesten http://www.internetlekarna.cz/…8305%5D.html
a pouzivam intimni mydlo LACTACYD tekute mydlo.taky holky jeste poradi.ahoj jana

• Citovat
  • Upravit
6597
29.11.07 08:56

Já ho měla několikrát před těhu a jednou v tom posledním případě mi poradila kamarádka, ať si koupím v lékárně aplikátor Tantum Rosa a kapky citrogrep ( ono se to jmenuje trošku jinak, takhle se to jmenovalo dřív, ale oni vědí, co to je ). No a tím aplikátorem ( voda + kapky ) jsem se asi 2 dny vyplachovala a bylo po výtoku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2114
29.11.07 09:05

Femigel…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9130
29.11.07 11:15

Tak me taky zabral gynopevaryl, je k tomu i masticka. Jinak samozrejme pouzivam mydlo na intimni hygienu a opravdu i pomaha vynechat sladke.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15326
29.11.07 12:58

Svědivý výtok můžou způsobovat kvasinky.
Tak si kup v lékárně něco na ně, třeba ten Canesten, a nebo ať ti něco písne gyndař.
 M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5546
29.11.07 21:07

Já používám mycí pěnu od Dr. Muller s tea tree a nedám na něj dopustit, jinak co se týče výtoku, tak taky jako Amynka doporučuju Tantum Rosa. De facto ihned po výplachu je po svědění…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
30.11.07 16:50

Určitě jdi znovu k doktorce, řekni jí že se to vrací a dožaduj se kultivace. To se nabere vzorek toho výtoku, dá se na živný substrát do petriho misky a při teplotě cca 37 st. se to nechá pár dní růst. Pak se koukne mikroskopem nebo se chemickým činidlem určí jaká že potvora to je (kvasinky, chlamydie, prvoci atd.) a podle toho se předpíše léčba.
Volně prodejný je Tantum Rosa, antimykotika (Gynopevaryl, Canesten..), antibiotika a další (boraxové globule např.) jsou na předpis.
Amatérskou indikaci léčiv nedoporučuju, předepsaný preparát je nutno dobrat (ATB i antimykotika), léčit se musí obvykle i partner.
Vynechej na čas bazén, používej na intimní hygienu zvláštní ručník, omez mýdlo, jez živé jogurty, zapomeň na tanga a jiné než bavlněné prádlo vůbec. Je to opruz, trpěla jsem na kvasinky asi pět let, při léčení neplodnosti mi našli ještě nějakého bičíkovce, přeléčili mně ATB, otěhotněla jsem (a úspěšně porodila) už 2× a po výtocích není ani vidu ani slechu (doufám, že to tak i zůstane).
Každá z těch potvor se dá vyhubit, musí se ale přijít na to, která to přesně je.
 Bára

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
31.3.08 16:50

Ahoj holky, prosím o radu, už několik měsíců mě trápí, vodový, čirý výtok. Jeden měsíc jej mám, jiný ne. Gyn. mi řekla, že mám cystu ve vejcovodu, která může být naplněna vodou, občas praskne, a vyteče to ven. Na netu jsem nic nenašla, nemáte to také někdo, docela mě to obtěžuje, musím pořád nosit slipovku, protože nikdy nevím, kdy se to spustí. Jak na to??děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
31.3.08 16:50

Ahoj holky, prosím o radu, už několik měsíců mě trápí, vodový, čirý výtok. Jeden měsíc jej mám, jiný ne. Gyn. mi řekla, že mám cystu ve vejcovodu, která může být naplněna vodou, občas praskne, a vyteče to ven. Na netu jsem nic nenašla, nemáte to také někdo, docela mě to obtěžuje, musím pořád nosit slipovku, protože nikdy nevím, kdy se to spustí. Jak na to??děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
2.7.08 16:03

Ahoj holky,
mě na svědění pomohly koupele v heřmánku - poradil mi to lékař - jsem těhu a tak nechtěl použít chemii a pomáhá to super!! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3183
28.1.09 15:50

Mě na výtoky pomáhají Laktobacílky a nebo jendoduše nechat si předepsat od gyndaře nějaké ty vaginální kuličky - Tetraborico je dobrý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí