Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojík…
mě sama dr.říkala,tampon do bílého jogurtu s biokulturou a zavést na chvíli a toto opakovat…
a pomohlo to…
Ahoj, pij řebříčkový čaj - i preventivně. Řebříčku se mj. říká ženská bylina, je právě dobrý na gynekologické problémy. Mně zrovna jeden hrnek stojí na stole ![]()
me vzdycky pri mensich problemech pomohl tea tree vaginalni gel , rozhodne neuskodi
Reni
Ahoj holky, mám takový problém…
trápí mě výtok.
Dříve to bylo lepší, ale tedkon už začíná dostávat jinou barvu
Vím že to zní divně, ale dokonce to už vyoadá jak vypranej kapesník na kusu látky. Nevím co mám dělat
Dost mě to trápí, pomoczte prosím..:((
@Cizí1 píše:
Ahoj holky, mám takový problém…
trápí mě výtok.
Dříve to bylo lepší, ale tedkon už začíná dostávat jinou barvu
Vím že to zní divně, ale dokonce to už vyoadá jak vypranej kapesník na kusu látky. Nevím co mám dělat
Dost mě to trápí, pomoczte prosím..:((
Já si teda osobně myslím, že internet ještě nikomu výtok nevyléčil. Myslím, když zapřemýšlíš, tak tě napadne řešení ![]()
@Cizí1 nevim jak vypadá vypranej kapesník na kusu látky. Možná jsi to špatně napsala, tak to nechápu
.. Ale k věci:
Píšeš že to dříve bylo lepší, takže tě to nejspíš trápí delší dobu. Asi už je na čase zajít na gyn.
@elizabeta92 AHoj to vypadá prostě jako žmolky, nvm jk to mám jinak napsat, na gynekologii jsem byla, ale s trochu jiný problémed a do dneška se mi nedostavila odpověd..:(
@Cizí1 jo pak mě to docvaklo
Já myslela látkový kapesník
proto mě to nesedělo..
Tak možná neschopný doktor.. To tě vyšetřil a řekl že je vše v pořádku? Asi bych ho vyměnila.
Na akékoľvek ženské problémy (výtoky, zápaly, svrbenie, pálenie atď.) pomáha REBRÍČEK OBYČAJNÝ (ľudovo myší chvost). Akonáhle cítim, že niečo nie je OK, nasadím rebríčkovú kúru a za 1-2 dni som fit. Už vyše 10 rokov som vďaka nemu nemala nijaký problém a nemusela som zájsť ku gynekológovi (s výnimkou pravidelnej ročnej kontroly).
Vyzerá takto a rastie takmer všade (samozrejme treba ho zbierať mimo dosahu áut):
http://www.zdraviezbozejlekarne.sk/…bycajny.html
Ja osobne zbieram iba listy. Počas celého roka okrem zimy používam čerstvé listy, v zime sušené (rebríčkový sypaný čaj sa dá kúpiť aj v lekárni; btw. vo varných sáčkoch ho nepoužívam).
KÚRA:
3× denne rebríčkový ČAJ (za hrsť listov, alebo 3-4 čajové lyžičky sypaného čaju).
Nechať vylúhovať v 2 dcl vody, 10 min a potom ho precedený vypiť kým je teplý.
1× denne (večer) KÚPEĽ.
V hrnci necháme zovrieť vodu, odstavíme hrniec, dáme tam 2 hrste listov alebo 5 plných polievkových lyžíc sypaného čaju a necháme 20 min vylúhovať. Potom precedíme odvar a nalejeme do vane. V kúpeli treba sedieť min 20 minút.
(Vaňu naplníme vodou tak, aby keď si do nej sadneme, boli vodou zakryté ľadviny.)
Táto rastlinka je skutočne zázrak, veľmi odporúčam všetkým ženám, ktoré majú akékoľvek ženské ťažkosti. Nesmie sa používať jedine počas menštruácie.
Dobry vecer,mam takovy problem uz docela dlouho me trapi kazdodenni vytok nejak me to sice nesvedi ani nepali ale je to neprijemny.Obcas zapacha a nevim si uz rady.Drive jsem s tim byla na gynekologii dali mi cipky ale jen na nejaky cas mi to prestalo.Tak se chci zeptat jestli na to neco nevite??Dekuji za kazdou odpoved