Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@snee píše:
ještě že ten telefon nepřenáší pachy..se mi úplně ulevilo, že jsme toho ušetřeny
@AnnaNuvoletta07 píše:
Jaký sperma?? To se jako někdo nechá vycákat a to sperma v sobě nechá hnít, jo?Ježiš ty jsi fakt hnusný prase, strč si tu fotku do rámečku a pošli rodině tvl.
![]()
Toto jsem uprimne nepochopila
…Kdyz teda pominu, ze pises jak ze ctvrky, tak mi vysvetli, jak jsi prisla k diteti
.Je normalni, ze sperma se dostane do pochvy a ma tendenci vytect. A v zene opravdu nehnije. Nechci byt hnusna, ale takovym nazorem pusobis jako hlupacka.
@wildcherry píše:
Toto jsem uprimne nepochopila…Kdyz teda pominu, ze pises jak ze ctvrky, tak mi vysvetli, jak jsi prisla k diteti
.Je normalni, ze sperma se dostane do pochvy a ma tendenci vytect. A v zene opravdu nehnije. Nechci byt hnusna, ale takovym nazorem pusobis jako hlupacka.
No opravdu bych si v sobě nenechala sperma. To po sexu sprchou normálně vypláchnu, ne, že ze mě bude týden vytékat, fuj.
A jestli ti přijde normální kdekoliv zveřejňovat kalhotky od zaschlého sperma a výtoku tak se nech vyšetřit. ![]()
@AnnaNuvoletta07 píše:
No opravdu bych si v sobě nenechala sperma. To po sexu sprchou normálně vypláchnu, ne, že ze mě bude týden vytékat, fuj.A jestli ti přijde normální kdekoliv zveřejňovat kalhotky od zaschlého sperma a výtoku tak se nech vyšetřit.
Uprimne, radeji se zamysli, co pises. Pises blbosti a vypadas strasne hloupe.
@wildcherry píše:
Uprimne, radeji se zamysli, co pises. Pises blbosti a vypadas strasne hloupe.
Jako podle mě teda tohle také udělá jen čuně. Po sexu se vymeji, a i kdyby se náhodou stalo, že něco někdo zůstane, případně pak ulpí na kalhotkách… Buď budu pozorovat, zda ke zašpinění dochází i mimo sex, a může se tak jednat o výtok, nebo je to jen bezprostředně po tom. Rozhodně bych to ale řešila třeba s lékařem, ne na internetu. A pokud na internetu, tak bych asi vynechala takto intimní a nechutné fotky ![]()
@yocheved píše:
Jako podle mě teda tohle také udělá jen čuně. Po sexu se vymeji, a i kdyby se náhodou stalo, že něco někdo zůstane, případně pak ulpí na kalhotkách… Buď budu pozorovat, zda ke zašpinění dochází i mimo sex, a může se tak jednat o výtok, nebo je to jen bezprostředně po tom. Rozhodně bych to ale řešila třeba s lékařem, ne na internetu. A pokud na internetu, tak bych asi vynechala takto intimní a nechutné fotky
A komentar k zakladatelce ve 22:18 ti utekl? Dalsi byl miren na @AnnaNuvoletta07 ohledne vyjadrovani a bludu o hniti spermatu
.Zensky, boha jeho…ctete poradne. A k tomu spermatu jeste, ano sprcha po sexu je super, ale i kdyz se do vas muz udela, vazne ve vas nezacne nic hnit jeste po tydnu, pokud tedy nemate jine problemy a dostanete zanet. Mimochodem, ten se skvele chyta z tech pravidelnych vyplachu vodou.Ja nevim, nebo jinak-kdyz neco nevim, tak si o tom prectu, at nejsem za pako.Asi jako nebudu mimon a nebudu davat fotky takoveho (i jiného) razeni na net.
@wildcherry píše:
A komentar k zakladatelce ve 22:18 ti utekl? Dalsi byl miren na @AnnaNuvoletta07 ohledne vyjadrovani a bludu o hniti spermatu.Zensky, boha jeho…ctete poradne. A k tomu spermatu jeste, ano sprcha po sexu je super, ale i kdyz se do vas muz udela, vazne ve vas nezacne nic hnit jeste po tydnu, pokud tedy nemate jine problemy a dostanete zanet. Mimochodem, ten se skvele chyta z tech pravidelnych vyplachu vodou.Ja nevim, nebo jinak-kdyz neco nevim, tak si o tom prectu, at nejsem za pako.Asi jako nebudu mimon a nebudu davat fotky takoveho (i jiného) razeni na net.
Ano, možná je to expresivně vyjádřeno, ale ani se nedivím, jestli se po styku zakladatelka po styku neumyje, tak bych snad také použila slovo „jestli to v sobě nechá hnít“. Stejně, jako by si třeba 2 týdny neumyla zuby. Také ji řeknu, zda si nechá hnít pusu. Byť víme, že po tak krátké době Ti pusa ještě neshnije.
@wildcherry píše:
A komentar k zakladatelce ve 22:18 ti utekl? Dalsi byl miren na @AnnaNuvoletta07 ohledne vyjadrovani a bludu o hniti spermatu.Zensky, boha jeho…ctete poradne. A k tomu spermatu jeste, ano sprcha po sexu je super, ale i kdyz se do vas muz udela, vazne ve vas nezacne nic hnit jeste po tydnu, pokud tedy nemate jine problemy a dostanete zanet. Mimochodem, ten se skvele chyta z tech pravidelnych vyplachu vodou.Ja nevim, nebo jinak-kdyz neco nevim, tak si o tom prectu, at nejsem za pako.Asi jako nebudu mimon a nebudu davat fotky takoveho (i jiného) razeni na net.
A ve finále ano, pokud nechám cizí sekret, s cizími bakteriemi v nepřirozeném prostředí, k rozkladnému procesu, tj. hnilobě, dojde.
Co je špatného na tom když opíchám ženu nastříkám to do ní a ona si vezme zpátky na sebe kalhotky protože nemá kde se umýt. Dělali jsme to venku milionkrát a vždycky jsi zpátky oblékla kalhoty nevím jak to děláte vy ale určitě v ní nic nehňije jak tady někdo píše jsou to jen kecy nebo v životě neměli sex venku 😂 😂 😂