Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Tak fotky jsme mohli být všichni ušetřeny ![]()
Jinak pokud nevíš co z tebe vytéká, tak jdi za gynekologem a ne sem. Zajímalo by mě, zda mu taky tohle ukážeš…
Tak tu fotku jsi si mohla odpustit
. Ale tohle mám snad už od 11 let a jsem zdravá. Pokud jsi to ale dříve nemívala, zajdi za gyndařem, nevím co víc se chceš dozvědět… ![]()
Jaký sperma?? To se jako někdo nechá vycákat a to sperma v sobě nechá hnít, jo?
Ježiš ty jsi fakt hnusný prase, strč si tu fotku do rámečku a pošli rodině tvl.
![]()
Taky to mám od 16 let každý den. Dost mě to přes den otravuje. U doktorky mě nikdy nenapadlo se na to zeptat, myslela jsem, že to je normální. Ale když jsem to probírala s kamarádkou tak ta mi řekla, že výtok teda každý den nemá tak nevím. Každopádně zdravá asi jsem. Příště bez fotky ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj holky, nemam s tim zkusenosti, proto se ptam tady. Posledni dobou se mi v kalhotkach objevuje cosi bileho, vzdy uz zaschle. Nic me netrapi, ale kladu si otazku, jestli je to nejaky vytok, nebo ve me zustava jeste sperma a na etapy vyteka ven?
no to je zase výživný dotaz ![]()
Jako ruku na srdce, prijde ti zakladatelko normalni, posilat fotku sekretu na zapranych bombardakach? Normalniho cloveka to snad ani nenapadne ![]()
@wildcherry píše:
Jako ruku na srdce, prijde ti zakladatelko normalni, posilat fotku sekretu na zapranych bombardakach? Normalniho cloveka to snad ani nenapadne
ještě že ten telefon nepřenáší pachy..se mi úplně ulevilo, že jsme toho ušetřeny ![]()
ty kokso! To fakt nekdo myslí vážně?
jako sorry, ale to mi neprijde normální ![]()
Ahoj holky, nemam s tim zkusenosti, proto se ptam tady. Posledni dobou se mi v kalhotkach objevuje cosi bileho, vzdy uz zaschle. Nic me netrapi, ale kladu si otazku, jestli je to nejaky vytok, nebo ve me zustava jeste sperma a na etapy vyteka ven?
edit adminom - zmazaná fotka