Výtok či sperma?

Anonymní
9.2.20 19:33

Vytok ci sperma?

Ahoj holky, nemam s tim zkusenosti, proto se ptam tady. Posledni dobou se mi v kalhotkach objevuje cosi bileho, vzdy uz zaschle. Nic me netrapi, ale kladu si otazku, jestli je to nejaky vytok, nebo ve me zustava jeste sperma a na etapy vyteka ven?

edit adminom - zmazaná fotka

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1818
9.2.20 19:37

To snad nemyslíš vážně :zed: :poblion: :poblion: :poblion: :poblion: :poblion: :poblion: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
806
9.2.20 19:41

Fuuj, zrovna večeřím :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1192
9.2.20 19:43

To ti vytéká mozek, jinak si to neumím vysvětlit :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
418
9.2.20 19:44

Ach bože :zed: :zed: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1308
9.2.20 19:45

Tak fotky jsme mohli být všichni ušetřeny :poblion:
Jinak pokud nevíš co z tebe vytéká, tak jdi za gynekologem a ne sem. Zajímalo by mě, zda mu taky tohle ukážeš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15137
9.2.20 19:55

Vyhráváš cenu za největšího nechuťáka dneška.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4380
9.2.20 19:56

Nechutné prase… :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.2.20 20:02

Tak tu fotku jsi si mohla odpustit :mrgreen:. Ale tohle mám snad už od 11 let a jsem zdravá. Pokud jsi to ale dříve nemívala, zajdi za gyndařem, nevím co víc se chceš dozvědět… :roll:

• Citovat
  • Upravit
998
9.2.20 20:04

Jaký sperma?? To se jako někdo nechá vycákat a to sperma v sobě nechá hnít, jo? :poblion: Ježiš ty jsi fakt hnusný prase, strč si tu fotku do rámečku a pošli rodině tvl. :poblion: :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.2.20 20:08

Taky to mám od 16 let každý den. Dost mě to přes den otravuje. U doktorky mě nikdy nenapadlo se na to zeptat, myslela jsem, že to je normální. Ale když jsem to probírala s kamarádkou tak ta mi řekla, že výtok teda každý den nemá tak nevím. Každopádně zdravá asi jsem. Příště bez fotky :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
3172
9.2.20 20:10
@Anonymní píše:
Ahoj holky, nemam s tim zkusenosti, proto se ptam tady. Posledni dobou se mi v kalhotkach objevuje cosi bileho, vzdy uz zaschle. Nic me netrapi, ale kladu si otazku, jestli je to nejaky vytok, nebo ve me zustava jeste sperma a na etapy vyteka ven?

no to je zase výživný dotaz :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
9.2.20 22:18

Jako ruku na srdce, prijde ti zakladatelko normalni, posilat fotku sekretu na zapranych bombardakach? Normalniho cloveka to snad ani nenapadne :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3172
9.2.20 22:26
@wildcherry píše:
Jako ruku na srdce, prijde ti zakladatelko normalni, posilat fotku sekretu na zapranych bombardakach? Normalniho cloveka to snad ani nenapadne :jazyk:

ještě že ten telefon nepřenáší pachy..se mi úplně ulevilo, že jsme toho ušetřeny :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
884
9.2.20 22:30

8o ty kokso! To fakt nekdo myslí vážně? 8o jako sorry, ale to mi neprijde normální :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí