Výtok, který zapáchá

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
1.1.25 22:29

Výtok ,který zapáchá

Ahojky, omluvte mě že píšu anonymně, ale je to pro mě citlivé téma.

Mám dlouhodobý problém a už si nevím rady :(
Před půl rokem jsem prodělala zánětem močáku a ledvin, ( prostřidala jsem dvoje antibiotika) a od té doby mám zapáchající a nažloutlý výtok (ktery zapáchá po rybině) je bohužel velmi silný, pokaždé když zajdu ke gynekologovi, řekne mi že je to zcela normální a předepíše mi nějaký čípky, už jsem tam s tím byla asi 5× a pořad říká to samé jenom mi předepíše jiné čípky, brala jsem už i probiotika které by to měli zastavit …nic se ale nestalo, výtok se mi vrací pravidelně, většinou po styku s partnerem, který je už také po vyšetření a u něho je vše v pořádku ( také používáme kondom ) takže si myslím že “z něho “ to být nemůže.

Začalo to také v době kdy jsem ještě brala antikoncepci, kterou jsem hned vysadila po 3 měsících, protože mi hodně škodila 😅(a začala jsem po ní mít hodně silné menstruační bolesti ),obavám se jestli s tím nemá také něco společného ….doktor samozřejmě o všem ví, je moc hodný a ochotný, nepřijde mi ale ze je toto v pořádku, vůbec nevím co mám dělat, bojím se aby to nějak do budoucna neovlivnilo moji plodnost.

Samozřejmě dodržuji pravidelnou hygienu a nosím kvalitni spodní prádlo.

Předem moc děkuji za odpovědi ❤️

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Trosečnice Ježíška
1.1.25 23:07

Výtok po rybině podle mě normální není. 8o Výtok se silnějším odérem ano, protože to máme každé jiné, ale jak je to změna pachu, do rybiny například, tak tam je něco špatně. Jak může gynekolog říct, že výtok zapáchající po rybině je normální? :nevim:

• Citovat
  • Upravit
9001
1.1.25 23:12

Odběry dělal?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Trosečnice Ježíška
1.1.25 23:16
@Serpentini píše: Více

Tak to je samozřejmost snad. Není to zas další trolling? :think:

• Citovat
  • Upravit
27591
1.1.25 23:20
@Trosečnice Ježíška píše: Více

no asi by jsi se divila co někteří mudr za samozřejmost nepovažují

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6626
1.1.25 23:37

Najdi si jinýho lékaře. Tenhle je evidentně k prdu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1840
2.1.25 07:54

Nezměnila jsi nějak stravu?
Možná by to chtělo jít na preventivku k obvoďákovi, aby ti udělal i krev. Třeba to není gyn. problém, ale něco jiného a tohle je jenom vedlejší příznak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1729
2.1.25 08:38

Pokud ti neudělal stěry a neposlal to na rozbor tak bych ho o to buď požádala nebo změnila.

Ja kdysi chodila k gyn. xkrát s jedním stejným problémem a furt mi opakoval źe je to normální, že by na to ani stěry nedělal, že jsem mela pravděpodobně kvasinky ale uz je nemam - jo, 💩, donutila jsem ho po 3 měsících trápení stěry udělat a tam toho bylo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí